Bigacsiga

A regi bigacsiga.gg attelepul idovel ide. Addig is ha van torteneted vagy akarmi sztorid amit latnal itt a regi email el meg: bigacsiga kukac goldengate pont hu

Alkohol vs Fű

Szavazás

Miss Kender of Hungary

Friss topikok

Linkblog

Szintetikus drogokról

2008.01.31. 11:16 | bigacsiga |

Címkék: szintetikus

Muszáj erről a témáról is írnom valamit, mert elcseszett társadalmunkban az a nagy helyzet, hogy a drogozást tiltjuk jól, oktatjuk, hogy káros, tesszük mindezt rosszul, és ezért fordulhat elő, hogy sokan egy vadidegen embernek, nekem írnak, hogy mégis mekkora adag kellene az LSD-ből elsőre, az extasyből, speedből ésatöbbi. Hát megtisztelő ez a bizalom, de kicsit túl nagy a felelősség, és az állam sem fizet egy kanyit sem nekem, bezzeg mennyi "szakértőnek", hogy tájékoztasssam a jónépet. Na de mindegy, ha röviden kellene fogalmaznom, azt írnám: soha ne próbáld ki, és soha ne használj semmilyen szintetikus drogot! De mivel semmit nem kell csinálnom, ezért írhatok hosszabban. És különben is, úgyis mindenhol ezt hallod, és úgyis kipróbálod, tehát nézzük egy kicsit másképp.

Két véleményem van: nagyon jó és egyben nagyon rossz. Hatásait nagy általánosságban úgy lehet megfogalmazni, hogy a legtöbb szintetikus drog maga a nagybetüs ÉLMÉNY. Hatása alatt úgy érzed, hogy mennyire jó, mennyire más. Olyan dolgokat láthatsz, élhetsz át vele, amire nemhogy tisztán, de még kender hatása alatt sem nagyon remélhetsz. Azonban a szintetikus drogoknál valóban jelentkeznek azok a tünetek, amelyeket olvasni lehet még akár a kenderrõl is, és mivel annál ezek nagyrészt hazugságok, az ember hajlamos azt hinni, akkor hazugság az is amit a szintetikus drogokról mondanak. Pedig a szintetikus drogok tünetei lehetnek (elsõsorban az utóhatásai) kiszáradás, testi teljes kimerültség, nem tudsz aludni, pedig nagyon szeretnél, úgy érzed olyan vagy mint egy kifacsart felmosórongy, koncentrációképtelenség, szar közérzet, stb. Ezek nem tűnnek halálos dolgoknak, de ha a buli után dolgoznaod kell, suli vagy vizsga, vagy családi vacsora, jobb ha tudod, hogy elég szarul is érezheted magad, illetve nézhetsz ki. Az okos fejedből. De 1-2 nap és kihevered, sõt általában visszagondolva az drog alatti élményeidre nem bánod meg. De kellemetlen! Mivel én is voltam már pár ilyen drog hatása alatt, ezért természetesen meg tudom érteni,hogy ezek miatt az élmények miatt az ember ugy gondolja, hogy jó volt. Mert tényleg jó volt. De! Ne szokjál rá! Ne használj semmilyen szintetikus drogot hétköznapi szinten (pár naponta, hetente) mert az egész biztos, hogy rövid-közép távon leépülsz tőle. Ebben van a legnagyobb különbség a fû és a szintetikus dorgok között!! Ha már olyan menő csávó vagy, hogy drogozni akarsz, drogozol, maradj meg a fûnél, avval is lehetőleg ésszel, mondjuk hetente egyszer, nem minden kibaszott nap, abból 99% hogy nem lehet soha semmilyen baj!!

Na ennyi volt kb. a szentbeszéd, most álljon itt néhány konkrét tanács végre tényleg: - Csak olyan szert vegyél be, amirõl biztosan tudod, hogy honnan, kitõl származik. Magyarán ha megbízható barátaid azt mondják, hogy õk már próbálták, ez meg ez volt náluk a hatás, tessék egy ugyanilyen ugyanabból, akkor ha muszáj (ne legyen muszáj) azt próbáld ki. De ne vegyél be olyan szert amit elõtted nem próbált senki, vadidegen adta, gyanús, stb.! - Ezek a drogok már valóban okoztak haláleseteket!! Nem ugy mint a fû. Tudnod kell, hogy egyszerre mennyit szabad! Ebben is nyugodtan kérdezd meg barátaid. Pár példa, tapasztalat alapján: elsõre maximum 1 extasy, bélyegbõl 1/4-ed, maximum 1/2, korongból (meszkalin) 1/4 bõven elég, speedbõl 1/4 vagy 1/3 ad. Nagyon nem ajánlom, hogy ennél többet próbálj ki ezek közül elsõre bármibõl!! - Készülj fel rá! Tudnod kell, hogy bár nem fogod levetni magad az elsõ hídról, valószinûleg a villamos sem fog elütni, de érhetnek váratlan meglepetések. Magyarán nyugodt körülmények legyenek, legyen veled több ember, nem árt ha van pár "tiszta" ember is legalább a buliban, ne kapj be csak ugy tök hirtelen bármit, készülj fel rá, tervezd meg, hol meg mikor, célszerû, hogy a drog elfogyasztása után legalább 24-36 óráig ne legyen semmi halaszthatatlan fontos dolgod! Legyen egy ágy, egy biztos hely, ahova visszatérhetsz és kialudhatod magad, utána egy jó fürdõ, aztán soha többet :))
Ne keverd a drogokat! Egy sex on the beach alkoholos koktéltól jól érzed magad, kettőtöl mégjobban, húsztól meghalsz. Egy szintetikus drogkotél szar esetben egyből kicsinál, elég ciki halál. Gondolj már bele te lennél a hírekben, megdöglött a drogoktól. Ciki neked, szar a barátaidnak, mégszarabb a családodnak, és szar nekünk meg nekem is, mert a média a te faszságod miatt lovagolhat a témán és mondhatja a baromságait. Ne már. Egyszerre speed meg extasy különösen kockázatos! De a többi kombináció is. Jellemzõ egyébként, hogyha szintetikus drog hatása alatt állsz és arra füvet szivsz, arra szoktuk azt mondani: "mint tehénszarnak a légypiszok". Vagyis meg se érzed, hogy füveztél, esetleg egy icipicit megnyugtat. Tehát füvet lehet mellé, de szintetikust szintetikussal egyszerre soha!! Összegzés: A szintetikus drogok szerintem veszélyesek. Jók, de annyira nem, hogy érdemes lenne állandóan ilyenek hatása alatt állni. Soha nem tudhatod mit kevertek bele a bogyókádba, papirodba. Nem tudhatod van e olyan betegséged, érzékenységed, ami miatt rosszul leszel. Lehet, hogy pont Te leszel az a kivétel, aki rosszul lesz, esetleg nagyon rosszul!! Fontold meg jól, hogy megéri-e, és ha mégis ugy döntesz megéri, és tetszik is, akkor is határozd el, hogy nem fogsz rászokni! Hülyén hagzik, de hidd el, hogy sikerülni fog! Nagyon zakkant ember az, aki egy-két szintetikus szer kipróbálása után rászokik, és rendszeresen él vele! Te ne tedd!

Bõvebben a szintetikus drogokról: Az alábbi oldal megtekintését feltétlenül ajánlom mindenkinek, aki kacérkodik a szintetikus drogokkal, és aki él is velük! Mindenképp olvasd el a következõ sorban található linket! http://www.daath.hu/menuSubstances.php Itt nagyon sok fajta drog részletes leírását találod! Ajánlom mindenkinek!
Csiszár Jenõ is megmondta annak idején: Szintetikus kutyaszart soha!!
7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bigacsiga.blog.hu/api/trackback/id/tr31319312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csipa 2008.03.17. 23:42:09

szerintem a speed extasy combo igencsak jo lehet, ha mar tapasztaltad, h mit birsz es tudod, h mit tolsz a masik, h ha ezek a szerek hatasai mar lecsengtek es mar csak aludni nem tudsz, akkor jol jon egy kis happa...
egyebkent en akkor szoktam szetragni a szamat es szettordelni az ujjaimat, ha Xre fuvet szivok. semmi ertelme, de mindig elokerul... megegyszer! csak akkor ha mar inkabb aludnal!

drc 2008.07.26. 20:29:35

speed ecstasy kombó valóban erős de nem hiszem hogy veszélyesebb mint a két szer külön-külön. Kipróbálni viszont én is csak annak javasolnám aki jól ismeri a saját határait és a testét, és van már legalább 1 éves tapasztalata mindkét anyaggal. Saját és ismerősők véleménye alapján ha akár csak egy 0,3-as por adagot rányomsz néhány tablettára már attól is olyan lesz az "élmény" mintha a dupla annyi tablettát vettél volna be. Szóval mindenképpen csak nagyon óvatosan.

Azt viszont leírni hogy amfetamin hatása alatt a fű olyan mint "szarnak a pofon" nagy oktalanság volt. Ha valaha is próbáltad már, tudod hogy ez nem igaz. Egy-két erős cigi után olyan hallucinációkat tapasztalhatsz akár speed de főleg ecstasy hatása alatt amilyet nem igen láthattál még addig soha. Ezért én semikképpen nem tanácsolnám az erős fűfogyasztást amfetaminozás alatt, érdemes inkább minden más drog nélkül megvárni azt a pár órát amíg lenyugszol és eltudsz aludni magadtól, nagy valószínűséggel sikerülni fog hacsak nem jutottál valami erős speedhez hozzá, de akkor meg úgyis mindegy mert a fű sem fog elaltatni csak rosszabbul leszel tőle.

Jerry 2008.08.22. 07:16:18

Nekem hál istennek ezzel sose lesz gondom:D A vérnyomásomat attól jobban féltem mint hogy ilyesmit kipróbáljak:D

De viszont a Joe papa (vagy ahogy én hívom: Bobby) az bárhol bármikor =)

hobagoly 2010.10.05. 11:00:23

Szerintemsemmi értelme a srogoknak

AlienR 2010.12.19. 18:08:03

A speed lsd combo megintcsak igen durva ha egyszer felülsz erre a hullámvasutra tényleg alig várod hogy vége legyen...
persze nem mindenkinek sikerül leszálni róla és egész életében ott fog remegni a hullámvasuton......

Vogcsa 2011.12.04. 08:38:22

A nagy szart!!!
Tévhit hogy a speed felnyomja a vérnyomást,mert igazából csak a pulzusodat emeli meg.Ki lehet mindenből szállni csak erős akarat kell hogy ne ess bele abba a hibába hogy rendszeresen csináld.Csak módjával néha 2 havonta 1x.Persze nem garantált a mai felütött pacsmagoknál hogy azt kapod amire vágysz és a végén inkább nem is csinálod mert rájössz hogy nincs már az a régi fasza cucc a piacon ami régen volt.Régen 1 kő elvitt 5,6 órát most beveszel 2-őt és kicsit jobb a buli 1 fél óráig.Legált meg nem veszel mert megöli mindened.Régen a speed-ből is elég volt 1 pakk ha jól akartál lenni 1 este,most kell 3,4 és elmegy a buli.Felütött szar az összes manapság,nincs értelme kipróbálni mert nem azt kapod amire számítottál.Szép lassan kiürül a piac,kitolják a régieket az új legálok amik 100x károsabbak mint a régi cuccok.Dehát ez kell a népnek :S

JohnyMclaine 2021.10.18. 18:14:07

Ezeknél van lightosabb cucc? Rosszkedvre mit?
süti beállítások módosítása