Bigacsiga

A regi bigacsiga.gg attelepul idovel ide. Addig is ha van torteneted vagy akarmi sztorid amit latnal itt a regi email el meg: bigacsiga kukac goldengate pont hu

Alkohol vs Fű

Szavazás

Miss Kender of Hungary

Friss topikok

Linkblog

Bemutatkozás és amolyan hitvallás

2008.02.02. 00:10 | bigacsiga |

Címkék: hitvallás

SZABADSÁG!Ez a kedves kis honlap amit most böngészel tisztelt olvasó egy illegális kábítószerről szól. A marihuanáról, a fűről, a kenderről, a zöziről, ahogy tetszik. Fogyasztása, birtoklása, továbbadása és termesztése törvénybe ütközik. Tanulmányaidat, munkahelyedet veszélyezteted ha élsz vele. Rövidebben: bűnöző leszel, vagy épp már az vagy. A tolvaj attól még bűnöző ha nem kapják el. Te is bűnözö vagy, még ha nem is kaptak el!

Éppen ezért született meg ez a honlap - pontosabban ennek az eredetije - mert igazságtalannak tartottam ezt, hogy én, te, ő, azért mert füvet szívunk havonta, hetente, naponta vagy óránként bűnözöknek legyünk kikiáltva. Tehát szerintem Te nem vagy bünöző. Attól még ha személyesen ismernélek lehet, hogy azt gondolnám hogy egy hülye kis szaros vagy aki bratyiból füvezik a haverokkal mert attól lesz jóarc. Vagy épp azt, hogy egy ordas faszkalap vagy mert állandóan azon kattogsz, hogy legyen füved, és az életed egy haszontalan kis mellékzönge egy haszontalan univerzum egyik haszontalan országának koszos városában, vagy poros falujában. Szóval lehet, hogy joggal ilyeneket gondolnék rólad első benyomásként, és lehet, hogy igazam lenne. DE! Nem gondolnám azt, hogy bűnöző vagy. Az állam, a rendőrség ezt gondolja, sőt mondja is rólad.
Rengeteget lehetne írni arról, hogy miért tarthatatlan ez az álláspont a hatalom felől. Arról, hogy miért, kinek jó ez az állapot. Érvelni arról, hogy valójában mennyire - nem  -ártalmas, de legalább arról, hogy mennyi legális más ártalmasabb van. Arról, hogy mennyi pénz, töménytelen sok pénz csúszik a "maffia" kezébe, adózatlanul, tisztán, amiből rózsadombi palota, lamborghini, kokainparty full extrás kurvákkal terem, pár díszvendég politikussal akik monjuk épp nemrég szavaztak arról rohadt álszent módon, hogy a füvet néha szívó haverodat igenis motozzák meg a rendőrök, igenis hurcolják meg, igenis tegyenek meg mindent, hogy rajtakapják és tönkre tegyék az életét, igenis erre költsünk milliárdokat, mert a fű rossz, értem! Arról is lehetne írni, hogy ezt a töménytelen sok pénzt mennyivel hasznosabban is el lehetne költeni ha legálisan jövedéki adósan kapható lenne.

De mindezekről itt most nem írok. Nézz körül e honlapon találsz biztos pár érdekes írást a Kender rovatban, a linkek közt más oldalakon. Biztos vagyok benne, hogy bármelyik oldalon is állsz nem fog fájni. Vagy csak dőlj hátra, és olvasgass tépett történeteket. Jól fogsz szórakozni. Ezeket magyar fiatalok írták, ingyen és bérmentve, csak azért hogy beszámoljanak élményeikről, tapasztalataikról. Legtöbbször viccesen, néha elgondolkodtatóan, néha keserűen fájóan. De bárhogy is, a valósűgot tükrözik.  Ha gondolod Te is írd le a sztoridat és küldd el.

És hogy egy kicsit valóban hitvallás is legyen ez a szövegtenger. Hiszek abban, hogy a füvezés nem az a dolog amit az államnak büntetnie kellene. Hiszek abban, hogy az ember nem lehet addig bűnöző amíg másoknak nem árt. Hiszek abban, hogy szabadsagunk van megválasztani mivel szórakoztatjuk önmagunk, amíg ez mások kárára nem megy. Hiszek abban, hogy Isten megteremtette a piros almát és az embert olyanná teremtette, hogy azt letépje. Ez nem a mi hibánk! Hiszek abban, hogy nem a vágyaid és természeted miatt lesz fölötted isteni, de lagálább vilégi ítélet. Hanem azért, ahogy éltél, ahogy másokhoz viszonyultál. Hogy valóban próbáltál e jó lenni. Higyjél Te is valamiben. Higyjél abban, hogy hasznos és szép életed lesz. Higyjél a tudásban, az észben a becsületességben. Higyjél ebben az országban, és légy nagyon büszke rá, hogy itt élsz. Ne keserítsen el semmi, bár naponta ezer okod lehetne rá. Próbálj és tégy Te is valamit azért, hogy jobb legyen Neked és mindenkinek. Ha elbuksz, vagy ha elbuktatnak ezerszer is kelj fel és menj tovább. Mert minden napra jut majd egy apró boldogság. De ez soha nem lesz a fű, ha haszontalan és értéktelen utat választod. Akkor csak becsapod önmagad. Akkor az ellenzőknek lesz igazuk. Itt áll ez a haszontalan ember, semmi boldogsága nincs, csak ha a füvezik. Ez ellen tégy, hogy tudd, nincs igazuk!

Na az egyszer volt, hol nem volt próféta ezzel ezt be is fejezte, további kellemest!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bigacsiga.blog.hu/api/trackback/id/tr11214922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2008.02.02. 20:51:50

"küld el" helyett "küldd el", köszönöm

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.28. 19:32:11

na ide tömörülnek a potenciális szdsz szavazók, mert egy csavarásnál nincs fontosabb

ájncvájdráj 2009.07.27. 19:43:50

tévedsz tetvesz... attól hogy valaki szív még nem feltétlenül egy gyökér , ellentétben azokkal akik birka módjára viselkednek és szajkózzák a baromságokat..
ugye ismerös a leírás?
menj dobj be egy fröccsöt attól biztos hazafibb leszel...
süti beállítások módosítása