Bigacsiga

A regi bigacsiga.gg attelepul idovel ide. Addig is ha van torteneted vagy akarmi sztorid amit latnal itt a regi email el meg: bigacsiga kukac goldengate pont hu

Alkohol vs Fű

Szavazás

Miss Kender of Hungary

Friss topikok

Linkblog

Itt buncselekmény történt!

2008.07.06. 23:08 | Bicskas |

Címkék: tepett tortenetek

Elbeszélünk egy laza történetet. Úgy volt, hogy lépek haza a suliból és a haver nem volt aznap iskolában. Ja az kimaradt, hogy egy sorstárs még a suliban oda adta a packet nekem. Otthon felhív a sulikerülo haverom, hogy adjam oda neki a cuccot. Megkérdezem tole hogy van-e nála papír. A srác már sejtette, hogy valami lesz. Mikor odaért hozzánk neki láttunk a tekerésnek de eszembe jutott, hogy a szobámban nem jó mert oda konnyen belátnak az amator kamerások ezért átmentünk a konyhába (na nem mintha oda nem tudott volna belátni ha nem akar) egy Kenesei Krisztián pószteren.
Nem túl sok volt benne, mivel csak alapozni akartunk még másnap vizsga úgyis, táhat másnapra akartuk hagyni a finomabbakat. Végzünk és lépnénk ki a lakásból mikor odaszól a haverom, hogy kicsire nem adunk, ha meg sok akkor még több kell.Rábólintottam. Vissza a Krisztiánhoz és szedi szét a haver én meg kezdtem volna kicserélni a dohányt másra, ekkor csöngetnek a lakásnál.
Para meg minden. Odamegyek az ajtóhoz nyitom és látok egy komoly csákót , közben a haver az egész cuccot felbaszta a frigó tetejére Keneseistol mindenestol.
Na az emberünk mondja ,hogy itt buncselekmény történt (beszarás) és,hogy tudok-e róla. Köpni nyelni nem tudtam ott álltunk tök kusban erre a civil kék meg sz'al, hogy kiraboltak egy garázst (nagy ko le a szívemrol) és mondom hogy nem tudtam ,de neki errol jegyzo könyvet kell csinálnia és hogy lökjem hogy mi a nevem, anyja neve meg minden. Azztán meg eltoltuk a cuccot, de ez már atlagos történet (nevetés,elmélkedés etc.). Most itt story közben meg telefonál az egyik haverom, hogy kéne cucc - fucentrikus világban élok.

Üdv: ten, wes

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bigacsiga.blog.hu/api/trackback/id/tr27554698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása