Bigacsiga

A regi bigacsiga.gg attelepul idovel ide. Addig is ha van torteneted vagy akarmi sztorid amit latnal itt a regi email el meg: bigacsiga kukac goldengate pont hu

Alkohol vs Fű

Szavazás

Miss Kender of Hungary

Friss topikok

Linkblog

Pall Mall, anyuka kedvence

2008.07.06. 14:01 | Bicskas |

Címkék: tepett tortenetek

A masik: Haverom muterja összeállt egy fiatalabb ürgével, aki viszon egyáltalan nem az az apatipus. Egyik nyáron kimentek a haver meg a mufaterja, a Románokhoz haverokkal nyaralni (pontosabban Erdélybe), és mivel ott kinn tök olcsón tudtak szerezni ismerostol füvet, hát hoztak haza is. Otthon aztán a haver betekerte magának mindet, hogy a muterja ne fogjon gyanút a zacsi miatt és berakta egy Pall Mall-os dobozaba. Este kivett 3 szálat, elment bulizni, maradt meg jópár. Muterjának meg elfogyott a bagója, este volt már, nem akart boltba menni, így hát vett a fia "cigijébol"! :)
Srác hazaért reggel, mondja neki a muterja, hogy ezentúl o is Pall Mall-t vesz, mert annyira bejött neki az este. Haver akkor nagyon beijedt, valahogy kimagyarázta magát, de mikorra nekem délután elmesélte, már olyan szinten röhögött rajta, mint mi!
Azert szivesen megnéztem volna a muterjat betepve... :DDD

Nah ennyi volna, remélem, egy kicsit elvigyorodtal rajta. :)

CLaWz

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bigacsiga.blog.hu/api/trackback/id/tr34554687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása