Bigacsiga

A regi bigacsiga.gg attelepul idovel ide. Addig is ha van torteneted vagy akarmi sztorid amit latnal itt a regi email el meg: bigacsiga kukac goldengate pont hu

Alkohol vs Fű

Szavazás

Miss Kender of Hungary

Friss topikok

Linkblog

Elkábított fiatalokat fotózott egy budapesti férfi

2008.07.16. 15:56 | Bicskas |

Címkék: heti események

Írta az index cikke még múlt héten, plussz szerepelt az összes híradóban is de nekem sajnos csak most jutott időm előkapni a témát. Az első mondatban, sőt a legelső szóval már témára is térnek, beDROGoztatta szegény lányokat. Itt aztán vitának helye nincs:

pedofil -> kurva anyját az ilyen szemétnek -> Dunábalőni

drogos -> kurva anyját az ilyen szemétnek -> Dunábalőni.

Nagyon gyorsan két irányból is ugyan arra a következtetésre jutnak az emberek ami az egyik irányból helyes is. Viszont szegény zöldit ilyen rossz társaságba keverni az nem oké. Főleg úgy nem, hogy bárhol hallottam/olvastam erről erre volt kihegyezve a téma, beDROGoztatta áldozatait. Régóta csinálta ezt, nem kevésszer. Legalábbis én ezt szűröm le abból, hogy CDken meg DVDken fértek csak el a képek. Plusz ugye az adott pillanatban is 2 meztelen csaj volt az ürgénél. Meg 24db extasy tabletta és ahogy a felvételekből ki tudtam venni 1 fű. (Legalábbis egy árva alufóliába csavart gumbát mutattak, ha lett volna több biztos mutatják azokat is.)

Kicsit jobban a mélyére gondolva a dolgoknak (ez ugye nekünk megy mint a szél) megpróbálom elképzelni egy hódítását a fickónak. Tegyük fel X idő alatt 100 lányra vet szemet. 40 körüli, biztos jóképű vagy pénzeszsáknak néz ki. Emberünk lemegy az utcára esetleg egy szórakozóhelyre áldozatokra vadászni, vagy csak simán beüt vmi társkereső oldalt. Meglát egy feszes testű tinit egyből áll a cerka, nyál csöndben csordogál a szája szélén. Odamegy hozzá, leszólítja beszédbe elegyednek (ne felejtsük el emberünk 40, lányok 18 körül) aztán vagy felkeltette a lányok érdeklődését vagy nem. Tegyük fel fölkeltette 50 lány érdeklődését, annyira, hogy meghallgassák a szövegét esetleg meghívatták magukat egy italra. Az 50ből volt jópár akinek ennyi elég is volt emberünkből, de jópár ráharapott a csalira. A következő lépés ugye föl kell csalni őket a kéglire, nem egyszerű (nekem elhihetitek) maradt mondjuk 15 lány. Hogy ők miért mentek föl az nagyon jó kérdés, a nevelés hiánya vagy a kalandvágy sose tudjuk meg. El is kell lazítani őket, de hát ha már eddig eljutott biztos jobb szövege van annál, hogy "vedd be ezt a két tablettát". Kb 5 lány ellazult a kezdeti 100ból. Hasraütésszerűen találtam ki a számokat de talán nem mondok világraszóló marhaságot azzal, hogy a 16-18 évesek 5%a egyébként is drogozik.

Méltánytalanul nincs megemlítve sehol sem az alkohol, nem tudom elképzelni, hogy legalább egy behűtött üveg pezsgő ne lett volna emberünknél. De semmilyen tömény se elképzelhetetlen. Keresve sem találhatott volna az alkoholnál jobb randidrogot. Talán senkinek sem kell bemutatnom mire képes pár kör tequila. És aztán a piálgatás + drog = nagyon nagyon rossz kombó! Máris készen állnak az elkábított lányok. Fényképezésre dugásra mikor milyen hangulatában volt a beteg állatja. Egy másik szempontból, nem elképzelhetetlenül nagy az az összeg amiért egy 16-18 éves lány megmutatja bájait. A nagytöbbségnek persze ez szerencsére fölül áll a morális küszöbén, de ugye ezek a lányok el se jutottak addig, hogy ellazulva fölkeveredjenek emberünkhöz. A drog csak egy kellék volt, egy kedveskedés a lányoknak, ki-mit szeret. Ő felkészült. Nincs emberi esély arra, hogy bármelyikük is életében először próbált volna ki valamilyen drogot a csávónál. A tinédzserek könnyen manipulálhatóak, de mire számít az aki elkezd italozni/drogozni egy 40 éves forma kéglijében/nyaralójában?  Ezek a szegény lányok bedőltek a manipulációnak, a hatalom látszatának esetleg a farzsebből fizetett töménytelen (töménytelenül sok fajta) piának, esetleg pénznek, ne adj isten a drogoknak.

A lányok áldozatok voltak ebben nincs kérdés. Esetleg fölmentek megnézni a kiscicákat vagy a bélyeggyűjteményt és kaptak a kólájukba valamilyen "drogot" amitől elkábultak ledobálták ruháikat és a fényképezőnek pózoltak. Lehet, hogy így volt, én nem tagadom. De nem sokkal valószínőbb, logikusabb, hogy eleve nem voltak patyolatlelkűek és nem is érte őket váratlanul a dolog, vagy a megfelelő ellentételezésért mentek bele a dolgokba?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bigacsiga.blog.hu/api/trackback/id/tr46559823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása