Bigacsiga

A regi bigacsiga.gg attelepul idovel ide. Addig is ha van torteneted vagy akarmi sztorid amit latnal itt a regi email el meg: bigacsiga kukac goldengate pont hu

Alkohol vs Fű

Szavazás

Miss Kender of Hungary

Friss topikok

Linkblog

Vihar

2008.02.02. 23:42 | bigacsiga |

Címkék: tepett tortenetek

A következo story egy osztálykiránduláson történt:
Mire az osztályunk eljutott a második kirándulásig, már csak egy megszállott spanglis maradt a csapatban (én). Hát nem volt mit tenni, gondoltam viszek le zöldet, azt lesz-ami lesz alapon elvittem magamal az indulás napja elotti buli igen tetemes maradékát. Nem kellett csalódnom a szobatársaimban, igaz hogy még nem próbálta egyik sem :) de azért beszálltak a mókába. Kicsit aggódtam miattuk, hátha annyira megkészítik magukat hogy valami bazinagy orültséget csinálnak, de szerencsére csak a tipikus "dolgok" történtek velük. Kb úgy este 8-9 lehetett amikor az elso cigit megtömtem. Eléggé jót motyót sikerült szereznem, plusz ezeknek az orülteknek ez volt az elso ilyen élménye, úgyhogy mindegyikonk eléggé aranyosan nézett ki úgy fél óra múlva. Egy darabig a szobánkban ücsörögtünk, zenét hallgattunk, beszélgettünk, de aztán tapasztalt vezetoként úgydöntöttem a, hogy a frissen beavatott tagoknak kellene csinálni egykét durva "élményt", úgyhogy elindultunk a
balaton partja felé (merthogy Zánkán voltunk). Gondolom mondanom sem kell hogy a lajhár hozzán képest kapkodó idegbeteg lett volna. Az egyik srác hirtelen a batátnojének akart valami sms-t írni, de miután kb 15 percen át nyomkodta megszállottan a telefonját sikerült csak rábszélem a halasztásra... És elkezdodtek a "dolgok":

- Valahol a part és a tábot között találkozunk egy csapat kb velünk egykorú fiatallal akik valami diszkót kerestek. Ezzel csak az volt a probléma, hogy mi nemcsak azt nem tudtuk merre van a diszkó, de már azzal sem voltunk tisztában hol is vagyunk voltaképpen. :))) Próbáltunk beszélgetni a különös embertömeggel de mindíg ilyenek sültek ki belole: " (MI):Ti melyik épületben vagytok? (OK): mi a 8-as ban, és ti? (Tolünk egy srác, kb 2 perc múlva): Ja!... mi is, csak nem vágtam... :)))" Aztán elindultunk a viharjeljéz fényei után. Meg akartuk nézni, a balton feletti villámlást... Már úgy 3/4 úton lehettünk, amikor egy szembejövo oszájtárnonk felvilágosított minket arról, hogy nem az ég zeng, hanem ez a VIHARJELZÉS, hiszen szabályos idoközönként villanik (puff:) )! Erre az egyik betépett kezdo arc ökölbe szorítja a kezét, arcát rámes vicsorba torzítva felüvölt, és saját igazát erosítgetve felkiált: HÁT NEM LÁTOD BAZMEG, SZABÁLYOS VILLÁMLÁS!!! :)))))

Attila

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bigacsiga.blog.hu/api/trackback/id/tr94322711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása