Bigacsiga

A regi bigacsiga.gg attelepul idovel ide. Addig is ha van torteneted vagy akarmi sztorid amit latnal itt a regi email el meg: bigacsiga kukac goldengate pont hu

Alkohol vs Fű

Szavazás

Miss Kender of Hungary

Friss topikok

Linkblog

Dögöljön meg az összes drogos!

2008.02.03. 02:41 | bigacsiga |

Címkék: heti események

FűautomataVolt egy hír pár napja, az egyébként remek tékozló homáron találtam. Arról szólt, hogy Los Angelesben kihelyeztek egy fű automatát, amiből, igen, füvet lehet venni. Jó mi ?:) Természetesen a kommentek közt azonnal beindult az odavissza, drogosok pfuj, nem drogosok pfuj, ismerjük a jelenséget. De most mégis csak egy kommentezőt emelnék ki. Ezt találta írni:

Szingularitás: 2008.01.26. 16:52:07 "Kínában megoldották a drogosok által a társadalom normális hányadára gyakorolt problémát: kivégeztek minden fogyasztót, termelőt, kereskedőt. (Nem kár egyik szemét tetűért sem - legfőképp a fogyasztókat kellene likvidálni: ha nincs valamire igény, megszűnik a termelése és a kereskedelme is!) Miért nem lehet ezt nálunk is bevezetni?"

Nem is az a lényeg, hogy kurva nagy faszság, hogy megölték a milliárdos Kínában az ópium hazájában az összes drogfogyasztót, mert ez nyilvánvalóan akkor ökörség, hogy nem kell rá szót vesztegetni.
Arról ejtenék pár szót, hogy ez a kedves Szingularitás nevű egyén, ezek szerint ha lenne mondjuk egy gépfegyvere akkor ő megölne csak Magyarországon 500.000 embert. Lehet ezen vitatkozni, hogy körübelül mekkora az a szám akik kipróbáltak már valami drogot, én inkább azt mondanám, hogy több mint félmilló, de mindegy maradjunk ennél. Szingularitás megölne félmillió embert hazánkban. Nem tudom, hogy kötéllel, gépfegyverrel, ciánnal, vagy puszta kézzel, de meg. Pár kérdés merül fel. Először is, nem fél e attól, hogy ebbe a félmillóba egy közeli családtagja, neadjég gyermeke is beleesik? Vagy legalább egy jóbarátja, kollégája, bárki akit ismer és szeret? Őt, őket nem ölné meg? Az nem igazságos úgy! És milyen feltételekkel ölné meg ezeket az embereket, csak akkor ha biztos lenne benne, hogy emiatt nem itélik börtönre, esetleg nem végzik ki, ha ő megül félmillió embert? Tehát ha mondjuk teszem azt megigéri neki az összes világi hatalom, hogy büntetlen lesz a cselekedete, akkor már mehet a dolog, megy megölni félmilliót? Vagy esetleg előtte még Istentől, vagy a felsőbb hatalomtól is garanciát kérne, hogy büntetlen maradjon félmillió elpusztítása után? Vagy elég lesz három miatyánk? Bár badarság talán vallásos lelkületet feltételezni Szingularitásnál.  Megölné a nőket is? Megölné a 18 éven aluli gyerekeket is, fiúkat, lányokat egyaránt? Meg, hiszen azt írja minden fogyasztót meg kellene ölni.
SzingularitásAz a nagy helyzet kedves Szingularitás, hogy Sztálin és Hitler hozzád képest normális, józan emberek voltak. Te arról beszélsz, ahhoz adod a neved mégha csak egy hülye fórumon is, hogy te minden drogfogyasztót megölnél. Feltételezem nem csak Magyarországon, mert rasszista ne legyél már, egyenlőség. Te azt mondod evvel, hogy megölnél több száz millió embert, esetleg milliárdot is a világban. Te szerinted normális ember vagy? Vannak barátaid? Ezt büszkén vállalod?
És az egy normális világ, ahol bólogatnak ezrek tízezrek százezrek arra, hogy ők kinyírnák az összes drogost, akik éppenséggel semmit sem ártottak nekik? Normális dolog ez, hogy egy ember a másik halálát kívánja? Medig kell még hallgatnunk azt, hogy "kender-kötélre minden drogossal!"?? Meddig kell még elviselnünk a butaság miatt felénk áradó masszív embertelen gyűlöletet? Mit ártottam én, mit ártottál te Szingularitasnak, hogy a halálunkat kívánja? Miért van ez? Vagy jól van ez így?

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bigacsiga.blog.hu/api/trackback/id/tr93322855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pumuKláj 2008.03.04. 14:51:28

Kúrvára igazad van bazze!! meddig kell még az ilyen kis szarháziakat eltűrni?....mert ez egy kis szarházi.Egy kis tudatlan.és ezzel én itt be is fejeztem mert hát inkább tekerek egy cigit és magasról szarok az ilyen kis szarháziakra.

dropshadovv · http://hartware.tumblr.com 2008.03.06. 01:37:15

:D kemény, de a fröcsögő utálkozás, általános ebben az országban... egyébként érdekes, ha túl sokat iszom, hülyeségeket művelek, ami másnap reggel a legrosszabb. A jól ismert "húúmitörténtdegáázzz" érzés, de ez legális. Az illegális részétől, pedig ha túl sokat fogyasztok max bealszok... ergo választhatok, hogy legálisan leszek egy idióta agresszív labilis figura, vagy illegálisan laza és álmos? :)

curika 2008.03.07. 22:28:16

hmmm, érdekes ez a forma, és nagyon is igazad van! De ő is csak addig mondja ezt, míg ki nem próbálja XDXD SzánalmasXP

xman 2008.03.12. 12:07:00

Drogos? Akkor, bele lehetne számítani a kőkemény dohányosokat, alkoholistákat, kávéfogyasztókat, antidepresszáns és egyéb legális gyógyszerfogyasztókat is. Lehet, hogy a fazon rájönne hogy ő is drogos:-) Gonolkodj Szingularitás barátom! Persze, csak akkor ha képes vagy rá mentálisan!

lapulunk a fübe 2008.03.29. 06:11:07

ha valamelyik igazmondó tisztelt párt merné legalizáltani a zöldet biztos meglepödnének ha tudnák mennyi szavazatott kapnának cserébe ettöl a kis fuüstös országtól BÉKE

pfűű 2008.05.15. 18:24:46

He!! Ez egy igazi seggfej!! Arra gondolt vajon h lehet a muterja stikában spanglizik?? :) Őt is fejbe lőné? Nem is maradna Magyarországon ember, mert akkor ne hagyjuk ki az alkoholistákat, az antidepresszánsokat szedőket, stb.... hiszen azok is drogok vazze. Szerintem mindenkinek jobb lenne ha a parlament falai között is elszívnák a béke pipát és megtisztulnának!! :)

azta 2008.06.09. 19:54:13

én szeretném akkor drogosok helyett az összes szénanáthást megölni, mert akkor nem kellene írtanom a kertemben a parlagfüvet...édesistenem, szingularitás, annyira buta vagy h az már fáj. és még hazudsz is.
süti beállítások módosítása