Bigacsiga

A regi bigacsiga.gg attelepul idovel ide. Addig is ha van torteneted vagy akarmi sztorid amit latnal itt a regi email el meg: bigacsiga kukac goldengate pont hu

Alkohol vs Fű

Szavazás

Miss Kender of Hungary

Friss topikok

Linkblog

"Szüzesség" elvesztése Balcsi-parton

2008.07.07. 13:23 | Bicskas |

Címkék: tepett tortenetek

Üdv!
Ez a történet életem elso szívásáról szól. Gimi elso utáni nyáron oszttársakkal leruccantunk a Balcsira 5 napra négyen. Én akkor persze még jókisfiú voltam, semmi fu.
Vonatállomáson jön a haver, aszongya:
"Hoztam zöldet, majd eldurrantjuk Balcsin. Fasza holland orange, be fog ütni".
Na mondom ez nem lesz ok így, én aztán nem tépek, mert lezüllök, stb...többiek hümmögtek, de benne voltak.Négyünk közül két srác volt tapasztaltabb, ketten meg még nem szívtunk.
Leérünk a nyaralóhoz, ott megvártuk, amíg a haver rokonai elhúztak, aztán rajta. Gyerkoc eloveszi a gondosan
betekert kis cigiket, mindenki megszagolgatja, én is...hú de fincsi...na mondom akkor már ebbol se maradjak ki, benne vagyok! Hátramegyünk a klotyóhoz, rotty, én meg a másik kezdo srác persze köhögünk mint az állat, sok el lett pazarolva, de ízre így utólag nagyon ász volt. Az utolsó pár slukkot azért már lenn tudtuk tartani normálisan.
Balcsipart olyan 10 méterre a háztól, mi meg kiültünk kinti asztalhoz. Várjuk a hatást...kezdünk hunyorogni, meg pofánk szárad, de semmi nincs fejben...na akkor nyomjunk el még egyet. OK. Hátra, rotty, vissza. Erre kezdodik a muri...hihihihihihi, meg azt se tudtuk mit beszélünk.
Szal faszán bejön, erre mondják nekem, hogy menjek be a házba chipsért. Bemegyek, erre visszajövök a haver lábkenocsével a kezemben.
"Ezt meg mé hoztad bazz?", kurva nagy röhögés, én meg hülyén vakarom a fejem :)). Rapper oszttárs elkezd
parás történetet mesélni vmi hulláról meg koporsóról, a poén a végén van, mikor már mindenki csont parás, ordít egyet. Székrol majd leesek, aztán röhögés ezerrel :).
Bemegyünk a házba, eloveszi haver a yepp-jét (mp3 lejátszó, hangot is fel lehet vele venni), elkezdi felvenni amit pofázunk. Artikulátlan szavak röhögéssel keverve, semmi normális :). Na akkor jön az ötlet: Két srác akkor most elmegy boltba. Elhúznak, én meg benn ülök a szobában, és rákattantam egy szekrényre, nem tudtam elfordítani a fejem :). Visszajönnek...
"Bazmeg otthagytam a pénztárcám!"...irány back hót betépve, véreres szemekkel a parton. Útközben összetalálkonak oszttársunkkal, akinek ugyancsak ott van nyaralójuk. Elhívják hozzánk, hogy igyanak egy kis vodkát, merhogy van :). Jönnek, vedelnek kicsit, srác bejön hozzám, én az ágyon fetrengek. Kérdezi,
hogy mivan, én meg visszakérdezek, hogy
"Te meg ki a halál vagy?".
Nagy nehezen felismerem, elkezdek neki valami kölcsönkért könyvrol hablatyolni, srác megunja, elhúznak :). Ülök a széken mint egy rakat szar, erre jön a hülye oszttársam egy gumilabdával, és elkezd baszogatni.
Feldobja a lasztit és elrúg mellette, én meg olyan öt másodperces késéssel borulok le a székrol :)).
Utólag meghallgattuk, amit yeppre feldumáltunk, semmi értelmes szó nem volt rajta, viszont mi tudtuk, hogy mirol ment a Tma nagyjából. Hiába a zöld új csatornát nyit meg :).
Hát így történt életem elso durrantása, nagyon bejött, de megfogadtam, hogy többet nem nyomom. Azóta egypárszor megszegtem ;))).

Szürkefarkas

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bigacsiga.blog.hu/api/trackback/id/tr6554718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ed Murphy kapitány (törölt) 2008.07.07. 18:00:13

Ha már átírtad a fontméretet, állítsd utána a sorköz távolságát is, mert ez így olvashatatlan.

Bicskas 2008.07.07. 23:17:25

nalam jo, de mindjart megnezem mi lehet a problema

silc 2008.07.07. 23:21:54

nyomd le a cltr-t és görgess az egérrel, hátha megoldja:kira

Bicskas 2008.07.07. 23:51:04

mostmar jónak kell lenni, köszi az észrevételt ha van máshol is ilyen szóljatok (a többi hasonló hosszászólást majd kimoderálom)
süti beállítások módosítása