Bigacsiga

A regi bigacsiga.gg attelepul idovel ide. Addig is ha van torteneted vagy akarmi sztorid amit latnal itt a regi email el meg: bigacsiga kukac goldengate pont hu

Alkohol vs Fű

Szavazás

Miss Kender of Hungary

Friss topikok

Linkblog

Néha nem jó hazamenni..

2008.07.08. 17:07 | Bicskas |

Címkék: tepett tortenetek

Van egy kicsit szaftosabb storym is, de nem akarom, h 1esek lehurrogjanak... inkább hagyom! Helyette csak annyit mesélek el, h h is buktam le a szívással a szüleim elott! :(
Elozmény annyi, h a volt pasimmal szakítottam több mint 1 év után, persze o is, meg én is
a zöldhöz nyúltunk! :( O komolyabban nyomta mint én! De én hülye megígértem neki, h még utoljára szívunk egy jót! És h O szerzi! Én bíztam benne, reméltem, h nem szívat túl! Szóval titokban taliztam vele, mert a szüleim lépten nyomon figyelték minden lépésem! Felmentem hozzá, elszívtunk 2 cigit 1más után... már indultunk volna a szobája felé... :)) Mikor hív anyám, h hol is vagyok! Persze én kamuztam egy akkorát, hogy kint vagyok az utcán, miközben egy tök csendes szobába voltam! :( Nah pechemre, tudtam, h ebbol gáz lesz mondta, h azonnal menjek haza... én mentem (20 éves létemre)! :( Persze full készen... hazaértem valahogy, már nem emléxem hogy! Benyitok az ajtón, anyám épp fürdik, én beköszönök...anyám kijön... már nem tom mit mondott, de valami olyasmit, h "kislányom mi van veled?" persze azt tudni kell, h nem mertem a szemébe nézni, mert paráztam, h lebukok, na itt szúrtam el! Mondtam, h semmi bajom! Erre behúztam a szobámba, addig anyám szó szerint kisz@arta magát, és utánna visszajött!
Faggatott, h hol voltam, mit csináltam, mivel csont vörösek a szemeim, remegnek a kezeim, és nem így mondta, de full kész fejem van! Persze megint nem az igazat mondtam, hanem ráfogtam egy csajra, h nála voltamaz oszt. társamra, mivel O is él ezekkel a dolgokkal, engem is O vitt bele! !!!Toom genyóság volt!!!
Ráfogtam h nála voltunk és drogoztunk... erre bepöccent, h holnap felhívja... én meg para, mert tudtam, h nem O volt, és elötte felakartam hívni... de végül is anyám nem hívta fel! De ami utánna következett, az nem volt semmi!
Eltiltottak mindentol, semmi pénz, de szó szerint semmi! 1 ft-se! idore hazajövetel, szemvizsgálat... el nem hittem! A saját anyám mindent megvolt tolem, amit eddig megkaptam!
Cigit sem vett... persze a volt pasimról nem tudtak semmit, h újra 1ütt vagyunk... o fizette a cigim! Anyám azt mondta, most figyuzzatok, h ha legközelebb meglát így, a saját kezével folyt meg! :)
Nos azóta is élek! :) Már a szemébe tudok nézni, még úgy is! De az az adag amit akkor szívtam a pasimmal, az rengeteg volt... és alig 1 óra múlva már otthon kellett lennem! Szóval jól meg "szívtam"! :(
Mostanában néha kérdezi, h mi van a szememmel, de nem értem miért teszi, miközben nem is csinálok aznap semmit!
Hát ez már az én dolgom! Hisz a story volt a lényeg... és ez volt életem egyik legszörnyubb hónapja!!
Ha javasolhatom mindenkinek, SOHA, de SOHA ne menjetek haza beszívva, mert ki tudja mi lesz belole!
De ez csak egy tanács... rám figyelnek a szüleim... tudjátok szemük fénye... nah mind1!
Ez volt az én nagy BUKÁSOM! :((((

Linda

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bigacsiga.blog.hu/api/trackback/id/tr62558820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kentuckyweeder 2008.07.08. 19:47:37

Hát ha 20 évesen valakit így fognak a szülei az elég gáz, de mégjobban ha hagyja magát...

bmx_bandita 2008.09.02. 23:36:44

nekem szüleim jolfogják fel amikor hazamegyek : megen készvagy? ja

én gó szoba XD

BCHun 2008.11.09. 23:32:29

Júúj, de durva fless, nagyon be vagyok szívva
süti beállítások módosítása