Bigacsiga

A regi bigacsiga.gg attelepul idovel ide. Addig is ha van torteneted vagy akarmi sztorid amit latnal itt a regi email el meg: bigacsiga kukac goldengate pont hu

Alkohol vs Fű

Szavazás

Miss Kender of Hungary

Friss topikok

Linkblog

Egy hét szabdság, kevés pihenéssel...

2008.07.17. 15:45 | Bicskas |

Címkék: tepett tortenetek

Halika!

Én már írtam pár emilt! De úgy gondoltam megosztom vele(tek)d az 1 hét szabadságomat! Tudni kell, h anyumék, ami alatt azt értem, h Hugom, anyum, apum nyaralni mentek 1 hétre! :) Én meg itthon maradtam, és 1 hétre hozzám költözött a pasim! :) Mivel, h az oldal a zöldröl híres... :)

Vasárnap mentek! Én már megvettem a cuccost, betekertettem.. 3 cigi lett... mondja a pasim, h ez elég 2 napra, mire én, h áhhh szerintem csak 1-re! Hát úgy is lett! Beszívtunk! Azt tudni kell, h hétfon lettünk volna másfél évesek, de vasárnap ünnepeltük egyéb okok miatt...! Gondoltuk kiveszünk egy horror DVD-t, és beszívva megnézzük... para meg egyebek! :) Elotte kiélveztük 1más testét.. utánna hajrá a 2. cigi... majd a film... közben 3. cigi is! :) A film nem volt valami nagy horror, de volt benne para!

Másnap hívtam a spnat, h elfogyott a zém.. és vettem újat...azt 4 cigibe tekertettem bele... mondta, h kemény lesz, de nem érdekelt! Szóval hétfo!! UHH! A legrosszabb... a pasim túlszívta magát, és fél óra múlva kidobta a taccsot! :/// A wc-n ült vagy fél órát... utánna befeküdt az ágyba és meg nem mozdult 3 órán keresztül! Nem tudtam
mit tegyek... megilyedtem nagyon, hívtam a spant, h mit tegyek.... para volt 1000-rel!! :/// Csak borogattam a fejét... törölgettem... de felkelni nem akart! Nagy nehezen magához tért...!
 

Kedd... kómásan kelni azért minden nap, nem nagy élvezet, de ahogy eljön az este 9 óra, és szívás közben megjelenik az égen a szokásos repcsi... az a frankó! De komolyan! :) Mikor kint álltunk az erkélyen, mindig akkor jött egy repcsi... világított... :) Már megszokásból tudtuk... vártuk! Na ha O tudta volna, h mindig jókor jön.. áhh :) Nah de a kedd! Full kész lettem... remegett a szemgolyóm, nem láttam kettoig... elment a hagnom... mondhatnám úgy, h mindezek a szituk ismeretlenek voltak, és ilyesztok! Megint gondoltuk filmezünk... csak h ne húzzam az idot, szerdán is filmezés volt, és csütin is... de a csüti az volt a legjobb!!! A mesék a kriptából c. kis filmecskéket néztük mikor kattogásra lettünk figyelmesek! A kattogások úgy kb 2 percenkként jöttek, és mindig 1. Hangos kattanás! Nem tudtuk mire vélni, h halózunk, vagy valami más! A legjobb, h csak sötétben kattogott, ha égett a lámpa akkor nem! Meredten hallgattuk, h merröl jön a hang, eloszoba tán? NEM! Hugom szobája... IGEN!!
De onnan mégis mi? Beültünk, és figyeltük továbbra is a kattogást! Perceking csöndben ültünk, és meredtünk a sötétbe... KATT! Onnan jött... a halak! Vagy talán a konektor?? Nem tudni, de onnan jött az tuti! Megnyugodtunk, és becsuktuk az ajtót... lefeküdtünk az ágyra, és tv tovább! Újra KATT! kurva hangosan... minhta nem is csuktuk volna be az ajtót... de most a konyha felol... full készen.. áhhhh! Nem bírtam... halucinálok... már nem tudtam! Végülis vége lett a filmnek, és bealdutunk! Másnap nem láttam... fejfájás... cigiundor....uhh! :(
Péntek... E-KLUBB!!!!!!!!!!!!! Pasimmal ketten mentünk le, de lejöttek utánnunk a haverok! Vittünk 1 exet, és 1 g spurit! Persze kettönknek! Héliumparty..... :)) Jeah!! Fanta volt a bulee! Szétestünk mint állat... csak a pasim kicsit jobban mint én! :// És kiszúrták a biztonsági örök... jött felém a haver, h gáz van a pasimmal.. figyeljek oda.. de mire odanéztem,már kisérték is ki... ÁHHH! PARA!! 2 nagy állat kopasz ürge... én meg kúsztam utánnuk... nem hagyom a pasimat! Kijárat felé... ott van a 3. b.or! Belenéz a szemébe... mondd valamit a többieknek... röhögnek.... "Menjetek gyorsan haza, ha nem akartok balhét!" Szóval kilettünk dobva... soha nem dobtak ki... se engem, se a pasim... nem mehettünk vissza...! CIKI!

Na a pasimnak nem volt itt vége... kint a virágágyást megtalálta, és negyed 4-tol egészen 5-ig fel sem kelt! Kijött belole minden... remegett... tiszta homokos lett...össze-vissza beszélt, végül arconlocsoltuk vízzel, és felpofoztuk!! Hazaút... nem volt fáradt.. beszélt továbbra is össze-vissza...nem bírtam hazacsalni... de én már nem álltam a lábamon... iszonyúra kivoltam fáradva, meg minden egyéb! Reggel fél 7 körül estünk be az ágyba... és úgy fél 10 körül aludtunk isten igazából el... :))) Anyámék aznap jöttek, és addig a pasimnak haza kellett mennie... fél 2-re jönnek... ÚRISTEN! Full másnapos fel... kész arc... konfettik mindenhol...rendrakás... fejfájás csillapító, bilagit... minden!! Végül hazakisértem, mert nem tudott hazamenni! A szülök megjöttek... semmi gáz nem volt! :) Ennyi lett volna, lehet, hosszúra sikeredett. Sorry! De így is surítettem...!

Pussy:  


 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bigacsiga.blog.hu/api/trackback/id/tr6572829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

drc 2008.07.26. 20:11:13

Minek jársz egy ilyen szerencsétlennel aki mindentől kikészül? Egy idő után elég irritáló lehet...

Mindazonáltal szerintem jobban tennéd ha egy kicsit leálnál a drogokkal és megtanulnál mondjuk helyesen írni és fogalmazni. Még pont időben vagy...