Bigacsiga

A regi bigacsiga.gg attelepul idovel ide. Addig is ha van torteneted vagy akarmi sztorid amit latnal itt a regi email el meg: bigacsiga kukac goldengate pont hu

Alkohol vs Fű

Szavazás

Miss Kender of Hungary

Friss topikok

Linkblog

Kísérlet jointtal. Részlet Milos Forman filmjéből

2012.01.13. 23:30 | bigacsiga |

Címkék: kísérlet forman joint

Egyszerűen óriási! :)

 

Szólj hozzá!

A legalizáció ellen vagy? Te mocskos drogdíler!

2010.06.09. 12:42 | bigacsiga |

Címkék: kender cannabis legalizáció

Szeretném röviden vázolni, hogy miért drogdíler az, aki ellenzi a legalizációt. Mióta Magyarországon az internet egyre jobban elterjedt újra ás újra heves viták lobbannak fel különböző fórumokon arról, hogy legalizáljuk-e a füvet. Ilyenkor rengeteg okos vélemény, tudományos, áltudományos, tapasztalati, nem tapasztalati, olvasott, halott, következtetett vélemény elhangzik pro és kontra. Ezek közül most egyet emelnék ki. Tehát valaki ír egy cikket, vagy egy kommentet arról, hogy legailzálni kellene. Erre valaki csipőből bunkósbottal válaszol: te mocskos drogdíler! Na nézzük ezt, miért ez az egyik legnagyobb ostobaság a sok közül.

Tényleg csak egy nagyon rövid bemutatás a mai fűhelyzetről. Szakértők szerint egyre nagyobb arányban hazai a termés, egyre többen "termelnek", locsolgatnak itthon cannabis palántákat, aminek egy része a piacra megy. Illetve van persze behozatal is. Van a nagy díler, ők kilós tételben szereznek, termesztenek füvet.Tőlük veszi a kisebb elosztó, mondjuk 100 grammot hetente, grammját 1000-1500 forintért. Ezt ő továbbadja legtöbbször egy ujabb embernek 10 grammonként, 1500-1800 forintért. Majd a lánc utolsó tagja egyesével, a városban mászkálva, megbeszélésre grammonként eladogatja a 10 grammját 2000-2500 forintért, legtöbbször a 10 grammból 12-13 grammot "elosztva" (vagyis nem 1 grammot, hanem 0.7-0.8-t ad el) Itt is, mint az élet minden egyéb területén az utolsó elosztó dolgozza a legtöbbet, keres a legkevesebbet, és van kitéve leginkább a lebukás veszélyének, hiszen ő mászkál a fűvel, ő tartja a legtöbb emberrel a kapcsolatot. Láthatjuk, mindenkinek megvan a kis haszna. De hol van az igazi haszon? Természetesen a termelőknél! Hiszen egy tő cannabison ha jól csinalja 100-150 gramm termés is megterem! 100 tő cannabis elfér egy negyed kézilabda pályányi területen, és már van 100x 150 gramm füve, amit eladhat nagytételben 1000 forintért, grammját. Mennyi pénz is ez?? 15 millió forint!!! És mit csinált a termesztő? Locsolgatta a növényeit! Ha nagyon komolyan csinalja akkor beltérben, nem szabadban, lámpákkal, szellőzővel, ami valami költség dehát ha 100 tőből lesz 15 millió forint, akkor ezek egyszerűen nem tételek! Vagyis mit akarok evvel mondani, akinek még nem esett volna le?
A fű rettenetesen drága az előállítási árához képest, és azért drága, mert illegális! Hiszen kockáztatja a termelő, hogy börtönbe kerül. De 15 millió, 150 millió forintért, milliárdokért már egy igen jó ügyvédre tellik, vagy megegyezik a "lefoglaló" rendőrséggel, okosban. Illetve a "lelkiismeret furdalás" sem igazán játszik, hiszen a fű nem méreg, nem gyilkos szer, egyszerűen egy kedélyjavító, vagy egyszerűen csak fájdalomcsillapító gyógyszer. Lehet, hogy a modern polgári törvénykönyvben "bűn", de szimplán erkölcsi megfontolásból gyakorlatilag nem az.

Tehát kinek érdeke az, hogy a cannabis illegális legyen? Természetesen a termesztőknek és a drogdílereknek! Hiszen ha legális lenne, legálisan lehetne termeszteni és eladni, boltban, adózva, akkor sokkal kevesebb ember, sokkal kevesebb pénzzel számolhatna. Mert normális piaci viszonyok közt 1 gramm fű előállítása pár forint, maximum pár 10 forint, ha legalább van 100 palántád. az árak hihetetlen nyomottak lennének, még akkor is, ha az állam 500%-os jövedéki adót tenne rá!
Tehát a drogdílerknek, a termesztőknek egyszerűen NEM ÉRDEKÜK a legalizálás,hiszen rengeteg pénztől esnének el.

Aki tehát a legalizálás ellen beszél, az drogdíler.
Vagy ha nem drogdíler, akkoris ugyanazt mondja, mint a drogdílerek. Szóval akkor mi legyen?
Köszönöm a figyelmet.

4 komment

Születésnapomra (József Attila cover;))

2008.11.04. 12:37 | bigacsiga |

Címkék: vers józsef attila születésnapomra

Harminckét éves lettem én -
meglepetés e kokemény
hasis
darab:

Ajándék, melytől a világ
eltorzul, elég rendesen
nagyon
süti.

Harminckét évem elszelelt
s még nem adtam el lelkemet
semmi
pénzért!

Lehettem volna oktató,
Drog ellenes, szótfogadó
szemét
féreg.

De nem lettem, mert a szívem,
A szabad élethez húzott
Nagyon
Gyorsan.

Intelmek igen sokszor érnek,
Beleszólnak, hogyan éljek,
fura
urak.

TÖRVÉNnYel óvják ellenem,
Ne szívjam jó kis kenderem
Soha
Soha!

"Ön, amíg szóból értek én,
nem lesz füves e féltekén!" -
gagyog
s ragyog. :(

Ha örül, a tisztelt Miniszter Úr,
Hogy az ember inkább alkoholba fúl,
Elég
Baj az.

Én egész népemet fogom,
nem középiskolás fokon
taní-
tani!

DARKweedER (Peace 2 József Attila)

2 komment

Haverok, zöld, külföld...

2008.08.08. 23:46 | Bicskas |

Címkék: tepett tortenetek

Egy majusi nap elindultunk haverokkal es persze tanarokkal egy
szomszedo kis orszagba a tengerpartra. Indulas, tobbiek kerdenek engem hogy bazze ugy nem, ugye nem hoztal!!? Mondom majd elvalik ce amugy lhet hogy akad egy kicsi..
Belepes elott az orszagocskaba felment a pumpa mint meg soha hogy
bazzer meg ne talajak, mit mondok? Azt mondtak fuszernyoveny?? Na mondom ez kesz miert nem hagytam otthon. Na jon a hatar, kutyusok megjelennek ahogy kell..Na mondom.. Vegem van. Itt elem le az eletem. De csodak csodajara a busz ibndul csomagtarto lecsukodik. (lehet hogy a kutyus halgatott ram hogy menjen aludni..) Na felhotlen orom, mindenki mar tervezgeti hogy hogyan fogunk rosszalkodni:) Megerkezunk. Edes kis apartmann a tengerparton.. Na mondom vizipipat elo:) havernal veeeletlen akadt egy mobil kicsit peldany...:) Ohh haverom eloszor csinalta mondja hogy vazzki ekuszom szaggatottan
latok!! Mondom jovan ooccsem szivjunk meg parat.. Na mi mateval mar keszen
voltunk nevettunk nekem szokkasahoz hiven eltort a labam , es csondben
megjegyeztuk mindharman hogy bazz szarad a szank.. Na jovan, eleg mondom menjunk be:) Levi mondja hogy o keszen van, havrom ismerteti velem hogy neki
midjart kiesik a szeme.. Hat en mondom neki hogy nekem nem eshet ki
mert nekem van egy implantatumom.. Mateval nezunk egymasra, rohoges,.
Levi mondja hogy o megszomjazott.. Elokerult a hatizsakbol 2* 0.5
liter minosegi orosz vodka. Levi iszik.. iszik .. iszik.. benyelt 3 dl vodkat, mateval tatott szajjal nezzuk hogy mit mulvelnek daviddal,. Na ez keszen van.. Kozben neha levit fullra egy ruszki faszinak neztem:) Az a latvany fullra osszeszukult szem.. gepies
mozgas;) Mar tok jol elvoltunk.. Menjunk be a szobaba. Felallok ranezek matera,
bazze te kinai vagy!!!:)))))) Nevetunk mint a barom mikozben
ecseteltem neki hogy telleg kinai szeme van es hogy nincsenek -e neki
Kinai rokonai:))Na kezdodott a lecsengese az egesznek, levi fekudt
nagyon berugott es emelett meg be is szivott.. :) Kimentunk ugyemlexem
a teraszra, raneztunk a tengerre es megelegedetten nyugtaztuk mateval
hogy ez bizony egy nagyon szep kornyezet, es hogy mi most milyen
kiralyat teptunk..:) Mosogatoban feles poharak a teraszon vizipipa
taskamban a zacsi.. Isten kornyezet volt.. Masnap ismet teptunk egyet
mate baratommal:). Akkor mate a villanykapcsoloban tisztan latta a
kemencet es korben pedig hallani velte a pekeket. Latta ahogy a
kemencebe rakjak a kenyereket es szeik ki oket.. En kozben gyertyava
valtoztam en voltam a gyertya. Ez alap:) Mate nezi tovabb a dolgokat
es meseli levinek hogy o bizony eskuszik hogy ott van a kemence:))
Kozben en atvaltoztam a pentagramma. En voltam a pentagramma. Tisztan
ereztem ahogy hajlik a hatam es ahogy csucsosan hajlik.. Ilyenkore
persze bejatszott megint az hogy eltortem a labam mint mindig. Ereztem
ahogy eltorik es nagyon faj de nemtok mit tenni.. Utana pedig mint
ahogy ilyenkor lenni szokott altalaban nekem, reggel ebredtem arra
hogy menni kell turazni..
Utolag is mondjuk azota hogy nem birtunk mar hogyan rosszalkodni..
ugymond:)

Dado

Szólj hozzá!

Hopsz, tanulás félretéve...

2008.08.08. 23:29 | Bicskas |

Címkék: tepett tortenetek

Egy kis egypercessel rukkolnék elõ a családi magánarchívumból, ha már az öcsém is elõvett egyet.

Ja, nem is olyan régi történet. Szorgalmi idõszak vége felé járunk, kezdõdnek a parák: be kellett volna járni az órákra, könyvtárba. Kivel járok egy órára, honnan lesz jegyzet, egyáltalán mikre is járok, stb.
Éppen este a számítógép elõtt próbáltam összehozni valami értékelhetõt, nem nagy sikerrel. Aztán már majdnem sikerült odafigyelnem, amikor kék villogó fényre lettem figyelmes az ablakon keresztül.

Szólj hozzá!

Erdélyi történet

2008.08.07. 19:52 | Bicskas |

Címkék: tepett tortenetek

Udv neked! Egesz jo az oldal. Kb egy honapja latogatlak es orulok, hogy kaptam egy nekem valo oldalt magyarul is. Volt egy novenyem is a neveldeben, de szerintem az eddig meghalt, mert nem mindig jott be az oldal es nem sikerult rendszeresen gondoznom, na de nem baj. Eloben jobban szeretem a dolgokat:) No de azert vagyok itt, hogy elmeseljek egy tortenetet. En egy erdelyi srac vagyok es egy kisvarosban elek. Talan eppen ezert eleg nehez beszerezni valami jo cuccot, igy elszivjuk a szart is.:) A szart lehet erteni majdnem szoszorosan is:) A tavaly osszel volt egy szuret es mivel mindent nem tarthattak az illetok a hazban hat kint hagytak az erdoben bokrok alatt. Szepen megfeletdkeztek rola es telen eszukbe jutott. Mikor megtalaltak, mar elvolt azva ezerszer, kiszaradt ezerszer raesett a ho es termeszetesen megfagyott:) Ja igen egy nylon zacskoban volt az egesz, de az nem sokat vedett. Szerintem ti mar huzzatok az orrotokat, meg a hasatok felfordul, nem is beszelve a tudotokrol, de mi is igy voltunk ezzel. Proba szerencse mondtuk es kiprobaltuk.

Szólj hozzá!

Repülõvel betépve

2008.08.07. 12:37 | Bicskas |

Címkék: tepett tortenetek

Nos, csokolom ismet. Eszembejutott a mai napon egy tortenet, ami ugy masfel honapja tortent meg velem, szoval relative friss:D Nem egy megszokott beteptem, jol/rosszul voltam, rohogtem/magambafordultam sztori lesz, csupan egy csodas elmeny, amit zold hatasa alatt eltem meg.

Edesanyam kulfoldon el, es evente egyszer meg szoktam latogatni. Igy volt ez az iden is, megvolt a repjegyem, az indulas idopontja, a bepakolando cuccok listaja, egy keveske zold, szoval minden. Az utazas elotti napon bepakoltam a fontosabb cuccokat, este pedig nekialltam a masnapi cigi megtekeresenek, mondvan, majd repules elott eltolom.

Masnap kimegyek a repterre, becsekkolok, feladom a csomagjaimat. Kozben talalkoztam egyik check-in-es lanyismerosommel, vele elbeszelgettem par percig. Dumaltam volna meg, csakhat kozeledett az indulas idopontja, en meg sehol nem tartok a cigivel:D.

2 komment

Herkások

2008.08.05. 16:48 | Bicskas |

Címkék: vélemény heti események

4 heroinista halt meg túladagolásban a hétvégén. Tanulság? Max annyi, hogy a drog rossz, ééééértem? A herkások már nem éppen azok a nyugisan parkban pöfékelő tinik, ezt sejtjük mindannyian. Keveseknek fognak hiányozni. Halálukért saját magukon kívül talán csak a dílerek okolhatóak. A(z illegális) drogokat messze elkerülőknek itt pont is kerül a történet végért.

Viszont vannak egy páran akiknek a story úgy folytatódik, hogy: Ők is emberek voltak. Sokat persze nem tudunk róluk, mindannyian harminc év körüliek voltak, 3 férfi és 1 nő. Ennnyi. Névtelenek, arctalanok. De áldozatok. Áldozatai életvitelüknek, a társadalom és a rendszer kirekesztésének ami kiszolgáltatottá tette őket az alvilágnak. A gátlástalanul és erkölcstelenül hajszolt profitnak. És a problémák itt kezdődnek, ami illegális az kontrollálhatatlan. Nem tudósok, mérnökök és orvosok foglalkoznak a droggal hanem rendőrök és ügyészek, nem megelőzéssel, ártalomcsökkentéssel hanem büntetéssel foglalkoznak.

4 komment

Change money? Da da!

2008.07.24. 14:17 | Bicskas |

Címkék: tepett tortenetek

Csákány Biga! Eloször írok...remélem bekerül! Amugy az oldal nagyon rulz, foleg a miss kender...akkora gubákat!!!
Szóval..az egész egy kellemes szerda este történt. Hozzá kell tennem hogy szegedi vagyok szóval ha vki nem vágja a helyeket amiket leírok akkor az azér van. Szóval van két haver, legyen a nevük X és Y. Szóval
mi 3man lemásztunk szépen a sörfesztre...mondván há' igyunk egy kis sört...megvettük a sört..levágódtunk két (ismeros) jócsaj mellé és kortyolgatunk...egyszercsak Y haver mobilja becsörök, erre o föláll és
felszívódik a tömegben...5 perc mulva visszajön aszongya nekünk:
Halljátok arcok, itt egy havertag a tömegben, szóval, kell cucc vagy nem?

Szólj hozzá!

Durva bûnözõk

2008.07.17. 18:28 | Bicskas |

Címkék: tepett tortenetek

ez a kis sztori a napokban történt meg velünk. úgy hajnali fél 2felé lehetett, az egyik spanommal tartottunk hazafelé gyalog budapest egyik yobbik kerületében.(Xll) mivel eléggé bestonedulva már és kicsit becsicsentve is vótunk, boldog kábulatba bandukoltunk gyanutlanul mikor szép lassan elhajtott melletünk egy fekete,sötétitett üvegü astra. tett egy kört, majd megfordult és megált. spanom eldobta a zizit, de az én cumifium az egyik lemezem belso boritójában pihizett amit aznap vettem. szóval kiszállt két fiatal, nem túl rokonszenves úr -paraszt tarackok- és felénk indultak morcosan. mi már készültünk, elovettük személyit,stb... de az arc, a kisebbik aki szerintem a góré volt ilyet szólt hogy ha most odaadjuk a jangát akkor nem lesz baj, ha viszont ok veszik el akkor cumi. mivel sem jelvényel, sem valami rendes pig-kocsival nem rendelkeztek, nem igazán paráztunk be. Elohúztam jobb zsebembol a cigi papirt majd illedelmesen közöltem hogy csak ez van nálam. ekkor a nagyobb darab (kopasz köcsög) belém kötött hogy minek nekem cp hogy ha nem is pippantok. erre leoltottam vmi olyasmivel hogy egy sima cigibol (pall mall-ami ugyancsak ott figyelt a zsebembe) két sodortat lehet kihozni. ekkorra már az arcok eléggé berágtak és azzal fenyegetoztek hogy bevisznek egy kötelezo sárga dobbantásra. megismételtük mégeccer hogy nincs nálunk cumi erre azt kérdezték hogy akkor otthon van-e... na mind1, a végén elengettek mert rájöttek hogy ma belolünk nem lesz ingyérmokk. esku ezek a kamu-pigrok még hülyébbek mint az igazik.
sheep

u.i.: nem minden disznó ami kéken villog.

1 komment

Egy hét szabdság, kevés pihenéssel...

2008.07.17. 15:45 | Bicskas |

Címkék: tepett tortenetek

Halika!

Én már írtam pár emilt! De úgy gondoltam megosztom vele(tek)d az 1 hét szabadságomat! Tudni kell, h anyumék, ami alatt azt értem, h Hugom, anyum, apum nyaralni mentek 1 hétre! :) Én meg itthon maradtam, és 1 hétre hozzám költözött a pasim! :) Mivel, h az oldal a zöldröl híres... :)

1 komment

Sport Sziget 2002 - kevés sportolással

2008.07.17. 15:27 | Bicskas |

Címkék: tepett tortenetek

Hát megint én vagyok Janák papa… Rájöttem, hogy jó dolog megosztani egymással az ilyesfajta élményeket, tehát ismét nekifekszem a klaviatúrának a kedvetekért, és élménybeszámolót osztok meg veletek, remélem tetszeni fog…

Szólj hozzá!

Elkábított fiatalokat fotózott egy budapesti férfi

2008.07.16. 15:56 | Bicskas |

Címkék: heti események

Írta az index cikke még múlt héten, plussz szerepelt az összes híradóban is de nekem sajnos csak most jutott időm előkapni a témát. Az első mondatban, sőt a legelső szóval már témára is térnek, beDROGoztatta szegény lányokat. Itt aztán vitának helye nincs:

pedofil -> kurva anyját az ilyen szemétnek -> Dunábalőni

drogos -> kurva anyját az ilyen szemétnek -> Dunábalőni.

Nagyon gyorsan két irányból is ugyan arra a következtetésre jutnak az emberek ami az egyik irányból helyes is. Viszont szegény zöldit ilyen rossz társaságba keverni az nem oké. Főleg úgy nem, hogy bárhol hallottam/olvastam erről erre volt kihegyezve a téma, beDROGoztatta áldozatait.

Szólj hozzá!

Buli a tanyán

2008.07.09. 01:14 | Bicskas |

Címkék: tepett tortenetek

Ez a történet éppen tegnap esett meg velem. Végre itt a nyár, haverokkal gondoltunk egyet, és felruccantunk tanyára bulizni egyet. Több mint huszan voltunk, fergeteges buli volt, a legtöbben csúnyán lerészegedtek és összevissza hányták a terepet, de miiii...heten...neeeem nekünk más móka járt, nem volt kedvünk hányni ;). Ott lapult a táskámban kb. 3/4g zöldike, amire azt mondta a srác, akitol vettem, hogy a negyedrésze pollen...nem az volt, hanem zöldhaska :). Megittam pár deci bort, aztán jött a haver és tekert. 3/4g...heten voltunk rá...vajon elég lesz-e? Meglátjuk...eldurrantjuk, nekem azonnal jön a hatás.

Szólj hozzá!

Hogyan fogjunk sok halat?

2008.07.08. 23:12 | Bicskas |

Tegnap olyat tettünk mint még soha. Láttál már motoros pipát? Qurvajó!

Elmentünk beszerzési forrásomhoz (nevezzük Janinak) egy haverral utánpótlásért. Régebben beszélgetéseink során a Jani már említette, hogy ok hárman együtt szerzik nyomják a zözit és valamikor bemutatja oket. Azt is mesélte már többször, hogy motoros pipából szokták nyomni a zözit és hogy az milyen jó. Gondoltam ezt egyszer én is ki szeretném próbálni. Hát tegnap siekrült.

Szólj hozzá!

Csetbuli és fornetti

2008.07.08. 20:09 | Bicskas |

na szal amikor eloször kipróbáltuk (házibuli), novérem által beszerzett fasza holland cuccos!!(14 voltam akkor és mostis annyi vagyok)
már régóta hallottuk hogy ígykirály-úgykirály gondoltuk megprobe-nem veszíthetünk semmit neki is álltunk néztük ahogy a régi arcok tekernek(egyszer nekünk is megkell tanulni) azt utána eltoltuk ketten haverral. Mivel elso szívás volt nem ütött be annyira, foleg az eleén vártam a csodát de nemjött.Mondom az ottani arcoknak hé nem érzek semmit nem érzek semmit ezt elmondtam 20 szor aztán amikor még1szer elmondtam volna hé nem érzek HAHAHAHAHAAHAHAHHA és akkor vagy 3 percig röhögtem a spanommal-nem tudtam abbahagyni kibaszott jó volt.

1 komment

Néha nem jó hazamenni..

2008.07.08. 17:07 | Bicskas |

Címkék: tepett tortenetek

Van egy kicsit szaftosabb storym is, de nem akarom, h 1esek lehurrogjanak... inkább hagyom! Helyette csak annyit mesélek el, h h is buktam le a szívással a szüleim elott! :(
Elozmény annyi, h a volt pasimmal szakítottam több mint 1 év után, persze o is, meg én is

3 komment

Mozi, kicsit másképp...

2008.07.08. 14:04 | Bicskas |

Címkék: tepett tortenetek

Ahoj,
elöször is nagyon dzsó az oldal! Ahogy olvasgattam a sztorikat gondoltam én is irok... nem tudtam eldönteni mit??? ugyanis van 1 csomo , igaz van köztük olyan is amit elfelejtettem.. asszem le irom az elsöt hátha közben eszembe jut valamijo. De rég is volt... ugy kb 3 éve volt egy spanom (máig is az) és ö elég rendesen szakitgatott (ma már nem olyan gyakran legalábbis ezt mondja de soha se mond nemet ;-)) na szoval én akkor még csak 14 voltam és könyörögtem neki hogy hozzon zodet, de csak nem akart adni ugy kb fél évig mindennap nyaggattam... aztán pont a tavasziszünetben (8dik) egyszer csak jött piros fejjel (ha kész vörös a feje) és kérdezte hogy kelle: mondom hogy a picsába ne!

Szólj hozzá!

"Szüzesség" elvesztése Balcsi-parton

2008.07.07. 13:23 | Bicskas |

Címkék: tepett tortenetek

Üdv!
Ez a történet életem elso szívásáról szól. Gimi elso utáni nyáron oszttársakkal leruccantunk a Balcsira 5 napra négyen. Én akkor persze még jókisfiú voltam, semmi fu.
Vonatállomáson jön a haver, aszongya:
"Hoztam zöldet, majd eldurrantjuk Balcsin. Fasza holland orange, be fog ütni".
Na mondom ez nem lesz ok így, én aztán nem tépek, mert lezüllök, stb...többiek hümmögtek, de benne voltak.Négyünk közül két srác volt tapasztaltabb, ketten meg még nem szívtunk.
Leérünk a nyaralóhoz, ott megvártuk, amíg a haver rokonai elhúztak, aztán rajta. Gyerkoc eloveszi a gondosan
betekert kis cigiket, mindenki megszagolgatja, én is...hú de fincsi...na mondom akkor már ebbol se maradjak ki, benne vagyok! Hátramegyünk a klotyóhoz, rotty, én meg a másik kezdo srác persze köhögünk mint az állat, sok el lett pazarolva, de ízre így utólag nagyon ász volt. Az utolsó pár slukkot azért már lenn tudtuk tartani normálisan.

4 komment

Kibol lesz jó renszergazda?

2008.07.07. 07:45 | Bicskas |

Megint csak 1 sztorit szeretnék veletek megosztani!
Elotörténet: Nemrég sikeresen vizsgáztam, és az utánna következo idoszak lett volna a meló intézése.
Sztory: Történt egy szép reggeli napon, hogy meglátogattam az 1ik jóbarátom, akinél kb. 10 óra környékén 1 hatalmasat szakadtunk :))
Ezzel nem is lett volna gond. Az elrántást követoen haza indultam.Alig hogy beteszem a lábam az ajtón csörög a telefon, én még szét voltamrendesen...
Felveszem, a fater a következo szavakat vágja a fülembe:
Fater: - Na fiam! Most amilyen gyorsan csak tudsz, szedd össze az összes papirodat, bizonyítványaid stb. és de nagyon gyorsan irány be a rendorségre megértetted? És keresd xxxx.xxx nyomozót!
Mondanom sem kell fottem rendesen, mivel 2 haverom 1 héttel elotte vitték be vérvételre cucc miatt.
Feltettem a nagy kérdést fater de miért?
Fater: - Hát miért, mert rendszergazdát keresnek, és neked az pont jó állás lenne.
Huhhhh.
Rendben összekaptam magam, mosdás szemcsepp stb. és mentem be a jardra.
Mire odaértem elfelejtettem kit is kell keresnem, de szerencsémre a portán bevezettek a nyomozóhoz.
Meghallgatott szépen, azt viszont nem felejtem el mái napig sem, ahogy a szemembe nézett végig az én szemem meg I-)
Végül kaptam rá másfél hónapra 1 értesítést, hogy sajnáljuk bla. bla.bla. nem vettek fel.
Mint kiderült 1 titkárnot vettek fel rendszergazdának :))))
No Comment!!

Smokalot Every Day !!!!!

Joyahh

Szólj hozzá!

Egy könnyed délután

2008.07.07. 01:18 | Bicskas |

Címkék: tepett tortenetek

Sziasztok! Olvasgatván itt e sok jó kis történetet, arra jutottam én is megosztok veletek egy könnyed kis tépett storit.
Minden ott kezdodött, hogy bementem a suliba.. Üldögélünk hárman az udvaron, bagózunk, mikor odajön egy ismeros az alábbi szöveggel:
- Helló fiuk, haver most jött haza Hollandiából, érdekelne titeket vmi?
- Nanáhogy, hülye kérdés :)! - volt a gyors válasz. Jóvan meg lett beszélve délután csörgünk meglesz. Addig valahogy eltelt az ido. Végülis d.u. 4 re fölértünk a csávó lakására. Még várni kellett egy jó idot a 'fomenüre', de 5 órára megjött az is, vettünk hármat, kaptuk egybe, de jó nagynak tünt, meghát illatozott rendesen az alufólián át... Nyami-nyami, Léptünk is le a lakásról, mentünk négyen a parkba.
No kibontjuk végre a csomagból, megsasoljuk mi is a termés. Kíváló minoség, eros szag, világoszöld szín, hát az már biztos nem magyar vadkender :) Hát ahogy megnézzük jobban, látjuk, hogy ilyen kis narancssárga szinek-pöttyök vannak benne.. Király akkor ez lesz a holland orange, essünk neki, teszteljük! :)
Összedobtunk egy olyan normál adagra, kb 1/3 egy cigibe. Hárman kellett elszívni, negyedik csávó nem vállalta mondván este bulizni megy, majd ott, addig nem csapja szét magát. Sebaj, mi meggyújtjuk. Hát igen, rendes hullás. Az a csávó (nevezzük Janinak) aki még a 'jó' elott erosen agitált, hogy siessünk már mert rohannia kell, alig bírtuk rábeszélni, hogy azért csak jöjjön velünk, most inkább ugy döntött üldögél itt egy picit. Üldögélünk, viháncolunk, megbeszéljük, hogy ez azé eléggé jó:). Najó Janika bekattan, "bazeg muszáj mennem", igyhát elindulunk. A negyedik csóka (legyen Feri) folyamatosan mondja, hogy atyaég mennyire kész vagytok, de mi csak röhögünk rajta :) Végülis kitaláltuk menjünk ki "Bp frekventált pontján lévo kiterjedt nagy zöldterület, vízzel körülvéve, népszeru kikapcsolódási pont" (inkább nem írom ide hova, nehogy véletlen emiatt a kékek razziákat csapjanak, bár ebbol ugyis kiderül hova mentünk :) Nohát eloször is metró. Komolyan mint egy jó moziban. Hangok, emberek, csupa élmény. A Deákon leszáll Jani és Feri, elmennek, mert nekik este buli. Na én maradok Hugóval, megyünk tovább. Közben alig bírunk magunkkal, én emlékeim szerint teljesen kivagyok, folyamatosan vigyorra áll a szám. Szerencsére a metrón vmiért épp nincs nagy tömeg, nem vagyunk "annyira" feltünoek, támasztjuk erosen a távmüködtetésu ajtót. Najóvan leszállunk, majd villamos a "zöldterületre". Hugó táskájában lapult ekkor kicsit több mint 1g orange, egy palack viz, egy colas üvegbol elokészitett vizipipa. Alig várjuk odaérjünk. Kurva jó ez a zöld, király hangulat, abszólute tökéletes :) Namár ott is vagyunk. Hugó azon az állásponton volt, hogy a keressünk valami eldugottabb helyet, ott mókázzunk. Én meg arra gondoltam, itt van ez a bazi nagy rét, emberek heverésznek a fuben, szerelmespárok, focisták, az égvilágon senkit nem fog zavarni ha mi is a rétre telepszünk. Na ebben meg is egyezünk, leülünk a fube, a rét szélére. Na kezdodhet a keresgélés. Zöld megvan, cigi megvan, vizipipa megvan, pax toll megvan (ebbe terveztük beleállítani a spanglit). Hugó kedvenc kartonlapja nincs meg, amin szeret morzsolni. Keresi egy 5 percet, nem találja. (Ez a kemény papíros a X. Tekero-fesztivált reklámozza, valami dudás van a képen, mindig jót röhögünk rajta, hogy Tekero-Fesztivál :) Na megnézem én is, nálam van.. hogy hogyan fogalmam nincs :) Hugó ezután felkiált: Bakker elhagytam a cigipapírt..Tipikus. ÁÁ ne már mondom, keresgélés, minden szanaszét körülöttünk, mi is szanaszét voltunk :) Hát de nincs meg, most mi a pöcs legyen. Hugónak ekkor támadt egy ötlete. Eldobjuk a sunyiba az elkészitett, két helyen kilyukasztott vizipipát, fogjuk a másik palackot, aljára egy kis víz, középre egy kis lyukat égetni. Majd a tetejére a cicisdobozból kitépett alufoliat kissé belenyomkodni, kilyukasztani, arra mehet majd a mix.. Hát mondom ez elég rosszul hangzik, gondolkodunk is még, de jobbat nem tudunk,hát akkor probáljuk meg.. Na lyukasztás nagy nehezen sikerül, alufolia is a palack szájára kerül, hüvelykujjal benyokodva 1-2 centire, szépen rácsomagolva a többi részét az üveg nyakára. (Remélem értitek:)) Na mondom hát ez nem is rossz! Mostmár csak ki kéne lyuggatni az alufoliát is. Egyszerunek tunik, de mégis mivel? Keresgélés ismét táskában: kulcs, nemjó, napszemüveg, nem jó, walkmenn, nem jó, toll nincs (a pax toll betétjét elhagytuk, anélkül nem lehetett). Mi a pöccsel lyukasszuk ki?? Na akkor keressünk valami fadarabaot. Én mozdulni igazándiból nem bírtam, ültem csak a fuben mint egy husvéti nyúl, Húgó elment keresni. Odament a fákhoz bokrokhoz, és mindig visszatért ilyen fáról letépett gallyacskákkal. Hát persze szar volt mind, mert friss zölfd hajtásokat hozott, amik gyengék voltak.. Na nagy nehezen Húgó értésére adtam, hogy próbáljon meg a földön keresni ágat, szárazzal talán jobban megy. Hát bazi lassan ment, de talált végre, nekikezdett lyukasztani. Mindez a keresgélés, pipaszerkesztés eddig kb 20 percig tartott, meg is jegyeztem a hollandusok sem azért szivják ezt, mert olyan nagyot emelkedne tole a munkateljesítmény :) Sebaj. Ezután megjegyeztem, hogy basszameg nincs öngyújtónk, csak gyufánk van, azzal nehéz lesz gyujtani mindig. Közben végig a kezemben volt a gyufa. Ekkor Hugó felnéz, aszondja: Bazeg, gyufával kellett volna lyukasztani alufoliát... Ááá ez súlyos, itt volt az orrunk elott de eszünkbe nem jutott volna, röhögünk egy jót, saját hülyeségünkön, adok egy gyufát, avval már jobban megy...
Még szerencse, hogy több doboz cigi volt nálunk, jópár alufolia átszakadt, de az utolsó végre sikerült! Készen állt a vizipipa! Úgy volt ugye, hogy spangilba tekerjük, azt dugjuk bele a tollal a pipába, így a mix (fél cigi dohány, 1/4 zöld kb.) már elore el volt készitve. Mehet is bele elso adag, kiváncsian vártuk, hogy hogy fog sikerülni ez az enyhén szólva házi barkácsolásu "vészhelyzet" vizipipa. Hááááát :)) Iszonyatosan kokeményen jó!! Húgó az üveg közepére szerkesztett lyukra teszi a száját, én meg meggyujtom neki gyufával fölül a mixet :) Suttyy ömlik az üvegbe bele a füst, gomolyog csodálatosan, Húgó szivja, kidol megjegyzi " nem semmi". Borzasztóan jól sikerült a pipánk. Az alján lévo víz egy kicsit lehüti, és egyszerre óriási mennyiségu füst jön a tüdonkbe. Szinte beleélvezünk a bugyinkba annyira jó az egész. Szivjuk ki a füstött a palckból, ha elfogyott, ujragyujtjuk, és mindig csak jön, jön a füst, akkora mennyiségeket fújunk ki, mintha egybe szivtuk volna le egy spanglit.. Szakadunk a röhögéstol, ott ülünk egy nagy rét szélén, mellettünk 20 méterre két csapat focizik, itt ott párok, emberek, sétálgatók, körülöttünk meg 20 méterre tömény cannabis füst...
Rettenetesen megkészülünk, mire elfogy az elso adag. Kb. a mixünk 3/4 még meg is maradt, tehát még baromi gazdaságos is. Na majd azt késobb. hátunkra dolünk és élvezzük a hatást. Memóriánk körübelül minusz 30, arra sem igazán emlékszünk honnan jöttünk, mi történt eddig. Káromkodunk, hogy milyen geci sok a szunyog, igazán irthatnánk itt is Budapest szivében.. Beszélgetünk amennyire értelmesen ez megy. Legalább fél órát fekszünk kifeküdve kábulatban, kényelmes, jó meg minden, olyan igazi kikapcsolódás. Fél óra múlva valamelyikünk megjegyzi tömjük meg mégegyszer.. hát miért is ne? Elkészül, de még nem szivunk kb. 15 perc mulva felkiáltunk hé hát kész az ujabb pipa, akkor szivjunk! Ja télleg, okés! Gyújt, sziv, lentart, kipuffog, kidol.. :) Ismét uszik a rét cannabis füstben, mi meg élvezzük veszettül. Annyira kivoltunk, hogy nem igazán érdekelt már minket semmi, nem volt rendor para, a réten henyélo embereket láthatóan nem érdekelte mit csinálunk, elvoltunk mint a befott. Kidoltünk mint a tekebábu. Mindketten elég nagy szívosak vagyunk, jófajta zöldet vásárolunk itthon, de meg kellett állapítanunk, hogy ez az orange + házi készítésu vizipipa mindent visz :)) Hát sajna el kellett indulni, Húgó nézni akarta Uefa kupa döntot, én meg igértem fölnézek egy haverhoz. Kész voltunk nagyon, útközben bámultuk a jobbnál jobb csajokat, leültünk egy padra " egy percre", amibol lett 20, majd villamos, aztán el is bucsuztunk. Szóval ebben a történetben nincs semmi érdekes, "kaland", egyszeruen csak szerettem volna elmesélni, néha milyen remekül lehet érezni magad, egy kis zözivel egy jó helyen, egy jó kis vizipipával :)
Én még fölmentem haverhoz koliba, ahol még rendesen kivoltam. Leültem számítógépe elé, és remek volt: ugyanis mondta mutat valami vicceset, erre betette a legujabb Gálvölgyi showból "a leggyengébb láncszem" paródiát.. (addig még nem láttam) Hát azt hiszem az gyenge kifejezés, hogy szakadtam a röhögéstol..:)) A hasam már görcsölt a sok röhögéstol, valami elképesztoen vicces volt Gálvölgyi mint Máté Kriszta, meg az egész paródia :) Mindenkinek ajánlom megtekintésre, iszonyatosan jó! Ezután betekertem mostmár rendes cigibe a "mixünk" maradékát, és elszivtuk kettesben. Jó volt :) Ezután hazaindultam, már 11 óra volt, gondoltam fölveszem a pulcsim. Reggel bepakoltam a táskámba, most már nem volt ott.:) Hogy hol hagyhattam el, a mai napig fogalmam sincs róla. Fáztam is hazafelé, orrom elott mentek el a buszok, de valahogy olyan állapotban voltam, hogy szartam a világra :) Ilyen jó napot semmi nem ronthatott el! Na ennyi, üdvözlet mindenkinek!

Klumpa

 

Szólj hozzá!

Itt buncselekmény történt!

2008.07.06. 23:08 | Bicskas |

Címkék: tepett tortenetek

Elbeszélünk egy laza történetet. Úgy volt, hogy lépek haza a suliból és a haver nem volt aznap iskolában. Ja az kimaradt, hogy egy sorstárs még a suliban oda adta a packet nekem. Otthon felhív a sulikerülo haverom, hogy adjam oda neki a cuccot. Megkérdezem tole hogy van-e nála papír. A srác már sejtette, hogy valami lesz.

Szólj hozzá!

Ki korán kezdi, jugoszlávját nem leli

2008.07.06. 20:06 | Bicskas |

Címkék: tepett tortenetek

Hy..
Történt egyszer velünk (én és a bátyám) egy olyan hogy gondoltunk egyet és kimentünk a szigetre...(elötte
elmentünk egy kis beszerzo útra..). Mivel "egész véletlenül" pénzhiányban szenvedtünk ezért megpróbáltuk a
szigetre való bejutást illegális módon letudni..

Szólj hozzá!

Hogyan kell fegyvert tisztítani?

2008.07.06. 17:04 | Bicskas |

Címkék: tepett tortenetek

Alapvetoen egy tök "normális" család tagja vagyok, senki nem dohányzik rajtam kívül, a legkomolyabb függoség a kávé nálunk. :) A bagózást is 18 évesen kezdtem el.
Aztán 2000 végén bevittek katonának. Mondanom sem kell itt aztán ellazul az ember, gondolom páran mar tudjátok. Nagyon kopasz voltam még, mikor az az emlékezetes karantén bejött a laktnyába.(2000 dec. Kalocsa, agyhártyagyulladás) Nagyon unatkoztunk, az öregeknek kivolt már a faszuk az egésszel és hát ment is a "pótcselekvés" rendesen.

Szólj hozzá!

Pall Mall, anyuka kedvence

2008.07.06. 14:01 | Bicskas |

Címkék: tepett tortenetek

A masik: Haverom muterja összeállt egy fiatalabb ürgével, aki viszon egyáltalan nem az az apatipus. Egyik nyáron kimentek a haver meg a mufaterja, a Románokhoz haverokkal nyaralni (pontosabban Erdélybe), és mivel ott kinn tök olcsón tudtak szerezni ismerostol füvet, hát hoztak haza is. Otthon aztán a haver betekerte magának mindet, hogy a muterja ne fogjon gyanút a zacsi miatt és berakta egy Pall Mall-os dobozaba. Este kivett 3 szálat, elment bulizni, maradt meg jópár. Muterjának meg elfogyott a bagója, este volt már, nem akart boltba menni, így hát vett a fia "cigijébol"! :)
Srác hazaért reggel, mondja neki a muterja, hogy ezentúl o is Pall Mall-t vesz, mert annyira bejött neki az este. Haver akkor nagyon beijedt, valahogy kimagyarázta magát, de mikorra nekem délután elmesélte, már olyan szinten röhögött rajta, mint mi!
Azert szivesen megnéztem volna a muterjat betepve... :DDD

Nah ennyi volna, remélem, egy kicsit elvigyorodtal rajta. :)

CLaWz

Szólj hozzá!