Bigacsiga

A regi bigacsiga.gg attelepul idovel ide. Addig is ha van torteneted vagy akarmi sztorid amit latnal itt a regi email el meg: bigacsiga kukac goldengate pont hu

Alkohol vs Fű

Szavazás

Miss Kender of Hungary

Friss topikok

Linkblog

Önkielégítõ-bál

2007.10.30. 21:00 | bigacsiga |

Címkék: tepett tortenetek

Szóval bevezetésként annyi, hogy tök paradoxnak (vagy paradoxonnak, nemtom) találtam a helyzetet, hogy ebbe a rovatba már két ember is írt, (Sty-x és Jangás, éljenek sokáig) s én nem irtam bele semmit. Hát ezen most változatok.
Tehát ott kezdodött a történet, hogy egyik jó haverommal egy kicsit tágítottuk a tüdonket, s talán életemben akkor eloször igazán nagyon bejött a dolog. Nagyon készek lettünk tole, s folyamatos röhögogörcseink voltak. Iszonyat jól éreztük magunkat.
A pumpálás után, kb. este hét fele, mikor nagyon a toppon voltunk, úgy döntöttünk, hogy meglátogatjuk régi sulinkat, ponosabban a kollégiumot. Volt ott egy lány akit nagyon szerettünk ugratni, vulgárisabban kifejezve magamat, baszogatni. (Engem més szorosabb szálak is fuztek, hozzá, de ez most tökmindegy.) Rékasi Gabinak hívták a lányt, de mi nemtom tulajdonképpen, hogy miért de egyszeruen csak MaszturGabinak hivtuk. Télleg fogalamam sincs, hogy miért, de ez a megszólitása már teljesen elterjedt, mind enki csak így hívta, hogy MaszturGabi. Namost az ominozus estén épp hozzá indultunk a koleszba, egy szál rózsával, ami már nemtom hogy került hozzánk.
Megyünk föl a meredek utcán, és éppen azon nevetgélünk, hogy milyen jó lesz a szalagavató BÁL, ami már nagyon közeledett. De mi nem is erre készültünk igazán, hanem az utána lévo bulira, amit éppen MaszturGabi szervezett.
Szóval megyünk fel nagyon beszakadva, röhögcsélünk az elkövetkezo szalagavató bálon, és az utána következo MasturGabi bálon. S ekkor valami ilyesmit mondok:
- De jó lesz a MasturGabi bálja.
Erre a haverom:
- Ja, ez lesz a Maszturbál!!
Kb. egy másodperces hatásszünet után leesett mindkettonkenk, hogy ez mekkora poén. Csak az tudja elképzelni, hogy mennyire kikészültünk ettol, aki már volt hasonló "más" állapotban. Szó szerint doltünk a röhögéstol az utcán. Legalább öt percig nem tudtuk abbahagyni. Nahát ennyi a történet lényege. Az ilyen pillanatok miatt gondolom úgy, hogy az élet szép. A történethez még talán annyit, hogy aztán valamilyen csoda folytán fölértünk a koleszba, találkoztunk MaszturGabival. Odaadtuk neki a rózsát, ami az út viszontagságai miatt már nemtom miért, de kettétört. Azért odaadtuk neki a két darabban fityego virágot. Annyit mondtunk neki, hogy majd elmgyünk a MaszturBálra, aztán elmentünk röhögni.
Bigacsiga

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bigacsiga.blog.hu/api/trackback/id/tr94213622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása