Bigacsiga

A regi bigacsiga.gg attelepul idovel ide. Addig is ha van torteneted vagy akarmi sztorid amit latnal itt a regi email el meg: bigacsiga kukac goldengate pont hu

Alkohol vs Fű

Szavazás

Miss Kender of Hungary

Friss topikok

Linkblog

Márc. 16: Péntek: Dáridó sovány Lajossal

2007.10.31. 16:01 | bigacsiga |

Mivel a szokásos pénteki züllésünket nemzeti ünnepünkre való tekintettel már Csütörtökön megtartottuk, az a kellemes élmény ért, hogy otthon döglõdve a kanapén nem találva jobbat egy kicsit belenéztem Lajos remek és színvonalas mûsorába. Igazándiból csak részleteket láttam belõle, ezekbõl is két részletet emelnék ki. Elsõ amin teljesen kiakadtam egy kacsás szám volt. Mindenki sajnálhatja aki kihagyta. Dagadt Lajos énekelt egy számot a jól szabott öltönyében ami egy kiskacsáról szólt aki részegen ment haza, vagy valami ilyesmi. Ez önmagában is szerintem enyhén gázos történet, de az igazán vicces az volt hogy erre a számra 10-11 éves kislányok kacsa jelmezben vonatoztak és énekeltek. Ehhez egyszerûen nem tudok kommentárt fûzni. Dagadt Lajos az elszabott öltönyében mozgatja a nagy seggét, egy részeg kiskacsáról énekel, miközben majdnem ovodás lányok vele együtt énekelnek az idióta jelmezükben és táncikálnak, közben a pirospozsgás zsíros seggû közönség meg remekül mulat. Hát ugy látszik ebben az országban mindent szabad... A másik történet. Dagadt Lajos énekel duettet valami szõke picsával. Sajnos a nevére nem emlékszem. De a lényeg hogy a szõkének eléggé rendben volt a teste, olyan tipikus jolmegtenném alkata volt. Szóval jól mutatott volna valami divatbemutatón. Bár bandzsa volt, de mind1. A gáz az volt, hogy iszonyat hamisan énekelt. Mindezt egy zenei mûsorban. Én a vájt fülemmel nem bírtam végighallgatni, katasztrófális volt. Dehát kellet Lajos mellé egy formás segg.Szóval mindenkinek ajánlom a Dáridót.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bigacsiga.blog.hu/api/trackback/id/tr8214372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása