Bigacsiga

A regi bigacsiga.gg attelepul idovel ide. Addig is ha van torteneted vagy akarmi sztorid amit latnal itt a regi email el meg: bigacsiga kukac goldengate pont hu

Alkohol vs Fű

Szavazás

Miss Kender of Hungary

Friss topikok

Linkblog

Sztárok mondták

2008.01.30. 23:49 | bigacsiga |

Címkék: sztárok mondták

Paul McCartney

Paul McCartney válasza arra a kérdésre, hogy magyarázza meg a "Band on the Run" (Menekülõ zenekar) címû dalát:

And the country judge/who held a grudge/ will search forever/ for the band on the run.

“Nos, tudja, akkoriban az olyan zenekarok, mint mi, meg az Eagles, úgy éreztük, hogy törvényen kívüliként, orgyilkosként bánnak velünk. /.../ Arra gondolok, hogy embereket tönkretettek a fû miatt. És nagyjából ez minden amiért tönkrették õket. Soha semmi komoly. És az volt az érvelésünk, hogy nem akarunk törvényen kívüliek lenni. A mindennapok részei akartunk lenni, zenélni és békében élni. Nem láttuk be, miért kell bennünket bûnözõként kezelni csupán azért, mert marihuanát akartunk szívni, és nem inni mint az állat. És errõl szólt ez a szám, ez volt a reakcióm erre az egészre...”

Paul McCartney írta azt a híres sort ami miatt betiltották a “A Day in the Life” címû dalát a brit rádióban. “He had a smoke. Somebody spoke and I went into a dream” (Rágyújtott. Valaki beszélt, és én álomba merültem.)

Paul McCartney-t a marihuana legalizálásának szószólóját többször letartóztatták, és 10 nap börtönre ítélték egy japán koncertkörúton.

Fred Oerther

“Szabad e hinnünk az egyre több önmagát szolgáló, drogüldözõ, drogkezelõ hivataloknak, akinek a fizetése és elõmenetele attól függ, hogy minnél több embert találjon akit lecsukhat, vagy “kezelhet”?

Több amerikai hal meg egyetlen nap alatt a börtönökben és egyéb büntetésvégrehajtási intézményekben, mint amennyi valaha is meghalt a történelem során marihuana fogyasztás miatt. Kiket védünk? És mitõl?”

Jimmy Carter

“A drog birtoklásáért járó büntetésnek nem lenne szabad nagyobb károkat okoznia , mint magának a drognak.”

Abraham Lincoln

“A betiltás... túlmegy az észszerûség határán abban, hogy egy ember étvágyát próbálja szabályozni törvényekkel, és bûncselekményt kreál olyan dolgokból, amelyek nem bûncselekmények... A betiltó törvény éppen azokra az alapokra mér csapást, amelyeken kormányunk alapul.”

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bigacsiga.blog.hu/api/trackback/id/tr47318950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása