Bigacsiga

A regi bigacsiga.gg attelepul idovel ide. Addig is ha van torteneted vagy akarmi sztorid amit latnal itt a regi email el meg: bigacsiga kukac goldengate pont hu

Alkohol vs Fű

Szavazás

Miss Kender of Hungary

Friss topikok

Linkblog

Pattogós cukorka és beszarás

2008.01.28. 14:41 | bigacsiga |

Címkék: tepett tortenetek

Velem, és a haverommal esett meg ez az eset a múlt szombaton. A haversrácról csak annyit, hogy szerintem spanglival a kezében jött a világra, viszont mostanában nem tevékenykedik túl aktívan, úgyhogy mindig nekem kell ot belevinni mindenféle züllésbe. De térjünk a tárgyra.
Szombat délután bejelentette, hogy o szállni akar este, mint a föcske, erre én : Naná! OK !!! Azt mondta o hozza az okosítót. Errol csak annyit, hogy általában elég lightos cuccokat szerez. Ezen a napon túl kellemesen csalódtam benne.
Kimentünk a garázsukhoz.Én a mi kocsinkkal, o az övékével. Este, sötét, csak messzirol egy oszlop küldi a tompa fényét. Hipp-hopp már kész is egy nyaláb seprunyél vastagságú duda.Mondom havernak üljünk be a garázsba mert a múlkor pipázás közben is ráparáztunk a polgárorökre 3m-es távból.Beleegyezett.Huhh. Megnyugodtam. Elkezdtük befelé hegeszteni a dudát.BAKKER, ekkora cuccot.
Végre 1 igazi cucc.Nem kapar, és überfasza az íze.2 sluki után szétbaszott fejjel füligéro szájjal álltam fel a kissámliról, és röhögve fújtam bele a füstöt az amortizált pofájába, amire o ugyanígy reagált.Kezdodik a musor.De mekkora !!! Huhh.OK.NYUGI!! KB 22másodperc után visszaültem a sámlira, és fojtattuk a züllést.Mire a végére értünk én már nem tom merre jártam,de ott nem, az biztos.Telt az ido.1 perc, 5 perc... 10 perc múlva azon eszméltem fel,hogy valamiért kurvára kotorászom a haver kocsija alatt röhögve
azzal az ürüggyel, hogy a leszakadt pofámat keresem a sötétben.Ez a fasz meg csak állt és bámult közben
röhögve.
Mondom neki : -Ha itt még füst lesz, akkor inkább most vigyük haza a kocsinkat,mert ÚGY ÉRZEM NEM TUDOK VEZETNI.
Mondta :OK, majd megyünk pávázni az o kocsijukkal. Na erre én bepattantam a kocsiba és indítottam.Ahogy a gázra léptem : forróság a hátamon, flash-ek, repülo picsák, röhögök meg minden amit el tudtok képzelni, vontatott mozgás.Az elso keresztezodésnél jöttem képbe : mi a picsát keresek ebben a kocsiban, és mennyi ideje.Most hová a francba megyek, és mit keres ez a hülye villogó reflektorral mögöttem?
Megoldás : Ja, fényszórót felkapcsolni, mert éjszaka van. Ezután kicsit odaléptem a gépnek, és fel mertem gyorsítani 65 km/h-s sebességre.Nem tudom ki látott, de azt tudom hogy ott egyedül visítva röhögtem,miközben tapostam a gázt, és a visszapillantóból nézve a haverom sem állt különbül.Valami marhanagy RENDORMENTES kerülovel hazarallyztunk.Beálltam a kocsival a garázsba.Mint egy csecsemo kitotyogtam a kocsijához,kérdezte is tolem haverom :
-Mivan ember beszartál?
-mondom neki : Miért?- erre o : mert az elobb nagyon úgy mentél :-
D Kész.Ezen annyira röhögnöm kellett, hogy inkább gyorsan bemásztam a kocsija hátsó ülésére, és ott röhögtem ki magam, miközben mentünk 2 kört a városban.Ezután jött a Non-stop bolt.HAveromnak erosen
javasoltam pattogós cukorkát, meg ásványvizet.Benne volt.
Hülyére röhögtük magunkat azon, ahogy akkor kinézhettünk.(Két muksó az út szélén fülig éro vigyorral, kitátott rotyogó pofával csak áll és néz elore).Kocsiba be, vissza a garázsukhoz, útközben még végig rotyogott a pofánk a pattogós cukorkától, úgyhogy csak vihogtunk.Megálltunk tekertünk,majd bejelentette, hogy o már nem bír többet (ilyen leszakadt pofájú produktumot még nem tapasztaltam a srácnál,beütött neki a niederlanden).Ha már kész kárba ne véssz-mondtam neki, erre o röhögött.Na szóval kiszálltam aztán rotty elkezdtem felloni a rakétát.Közben álltam a kocsi elott és azon moziztam, hogy haverom a csajával smárol (ja a csaj végig ott volt,csak o nem volt benne a pergésben).Után vissza a kocsiba. 1 óra autókázás. Képszakadás. Fuvarkérés haza. Négykézláb kúszva az ágyig.
Alvás. Hüh de durva volt.

FaRkY

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bigacsiga.blog.hu/api/trackback/id/tr12314812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Molnár Csenge 2008.04.03. 12:37:32

Nagyon állatok vagytok!!! Tetszett a történet.
süti beállítások módosítása