Bigacsiga

A regi bigacsiga.gg attelepul idovel ide. Addig is ha van torteneted vagy akarmi sztorid amit latnal itt a regi email el meg: bigacsiga kukac goldengate pont hu

Alkohol vs Fű

Szavazás

Miss Kender of Hungary

Friss topikok

Linkblog

Libazsíros kenyér libának.

2008.07.04. 22:00 | Bicskas |

Címkék: tepett tortenetek

Hehe, errol a csohidrol nekem is eszembe jutott egy tortenet, en ugyanis csepeli vagyok. Kb 2 eve tortent ez az eset. Soroksaron voltunk egy bulin, ami eleg szar volt, sok hulye sznob karaokezott meg jatszotta az agyat, ezert mi 4en haverjaimmal a konyhaban pusztitottuk a kajakeszletet, mivel utkozben mar rarantottunk nehany cigire es elegge megeheztunk. Mikozben ott zabalunk, egyszer csak megjelenik az egyik vendeg a baratnojevel, aki csontreszeg volt es majdnem elajult, szep feher volt a képe, a baratja meg halara volt remulve hogy most mi lesz. Kérdezte tolünk hogy mit csináljanak, nincs e valahol szódabikarbóna vagy valami gyógyszer. Erre haverom ránézett a lányra és ezt mondta neki: Tudod mi kell ilyenkor? Libazsíros kenyér, vastagon megrakva hagymával faszántosan, pirospaprikval. Szegény lány eddig bírta, megfordult és öklendezve elindult arra amerre a WC-t sejtette (késobb kiderült hogy nem ért oda :) ).
Na ekkor már doltünk a röhögéstol, és felmentünk az emeletre, és hogy a maradék kevés cuccot ne kelljen az unszimpatikus idegenekkel megosztani, tekertünk egyet és kimentünk az erkélyre elfogyasztani. Ahogy ott füstölögtünk, egyszercsak észrevettük, hogy az erkényre két szoba is nyílik, mégpedig abból jöttünk rá hogy a másik szobában egyszercsak feloltották a lámpát, mi meg pont ott álltunk az ajtóban.Gyorsan arrébbmentünk kicsit, de azért leskelodtünk hogy mi történik bent. Bejött a házigazda, meg a barátnoje, beszéltek valamit aztán a csákó kiment, csak a csaj maradt ott és elkezdett vetkozni!
Na ekkor kitört belolünk a röhögés, amit valószinuleg meghallott a puncika, mivel odajott az ajtohoz, es leeresztette a redonyt, de csak az ablakon ! Az ajton igy belattunk siman, utolag elgondolkodtunk rajta hogy valoszinuleg direkt igy akarta. Neztuk mi lesz, sosem talalnatok ki: a csaj megfordult, hattal nekunk, lehajolt es TAMPONT CSERELT!!!!
Na itt mar nem birtuk tovabb, kitort a rohoges es berohantunk az ures szobaba, ott meg a foldre zuhantunk es fetrengtunk a rohogestol. Kicsivel kesobb meguntuk hogy szar a buli es elindultunk haza.
Vegiggyalogoltunk a HEV vonalan, egyik srac elkezdte szamolni a sin talpfait, ezernel hagyta abba :)
Valaki meg talat egy reklamszatyrot, es ahogy belenezett elkezdett kiabalni hogy egy kéz van benne. Odamentünk és tényleg úgy látszott hogy egy kezet rejt a szatyor. Erre a srác aki találta felvette és elkezdett vele kergetni minket. Mi meg persze menekültünk. Késobb kiderült hogy csak valami húsdarab volt a szatyorban, de ekkor már készek voltunk teljesen és ezen is csak röhögni birtunk.
De még mindig nem értünk haza. Egyikünk kitalálta, hogy menjünk át a csohídon, mert úgy hamarabb hazaérünk. Hát természetesen úgy elmentünk a csohíd mellett mint a picsa, mivel volt ugyan egy lejáró ami oda vezetett, de arra azt mondta az ötletgazda hogy biztosan nem az az út vezet a csohídhoz. Csak akkor vallotta be hogy valószinuleg az volt az , amikor már elérkeztünk a gubacsi hídhoz :)
innen már semmi különös nem történt, mindenki kész volt és fáradtak voltunk, alig birtunk beszélni is, párszor még megemlitettük a csohidat aztán mindenki elhúzott haza aludni.
Karezz


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bigacsiga.blog.hu/api/trackback/id/tr74551432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása