Bigacsiga

A regi bigacsiga.gg attelepul idovel ide. Addig is ha van torteneted vagy akarmi sztorid amit latnal itt a regi email el meg: bigacsiga kukac goldengate pont hu

Alkohol vs Fű

Szavazás

Miss Kender of Hungary

Friss topikok

Linkblog

Fotel és hamutál

2008.07.05. 19:43 | Bicskas |

Címkék: tepett tortenetek

Eme történet egy iskolai BMV-látogatás alkalmával eset meg velünk(Csikó haverom meg én, meg egy másik tag=X) kedjük ott hogy sikeresen találtunk egy helyet ahol +próbálkoztunk alkotni egy JOINT-ot, de egy- két pupák azt hitte arra kell elhagyni a zárt területet ugyhogy megzavart minket, KB Fél óra elteltével befejezozott a munka. Elszívodott.....
Elindultunk felfedezni a világot ezzen új perspektívábol, nagyon sok megdöbbento dologra lettünk figyelmesek, ezért aztán elég dekoncentráltnak tünhetett a mozgásunk egy külsos szemlélo szemszögébol.
Nem csak az ugy tünt folyékonynak hanem mi is.... igy eléggé bele olvadtunk..... egy kis ido elteltével Csikó haverral sikeresen elemztünk egy ütvefúrót miközben X egy megnem gyujtott cigit szivogatott, elokelo mosollyal nézegette az épp arra közeledo lányok.......(remélem tudjátok miét) ahogy közeledtek felénk mi is fefigyeltünk 3 igen szépformás idomokkal rendelkezo hölgyeményre, kiket eros egy óráig követtünk feszült figyelemmel, rázumolodva hátsófertáLYUKral. Ennek következtében megfeledkeztünk a külvilág eseményeírol, csak azon vettük észre magunkat hogy nem tudjuk hogy merre jártunk.
Majd egy fotelra lettünk figyelmesek melyen egy hamutálca foglalt helyet errol vitatkozni kezdtünk hogy ez egy hamutál-fotellal vagy fotel-hamutállal, de arra következtetésre jutotunk hogy a hamutál fontosabb, igy hamutál-fotellal. kis bolyongás után elértünk a találkozóhelyre, ahol már az érzetünk igencsak minimálisra csökent.
Monkey&Csiko


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bigacsiga.blog.hu/api/trackback/id/tr23554669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása