Bigacsiga

A regi bigacsiga.gg attelepul idovel ide. Addig is ha van torteneted vagy akarmi sztorid amit latnal itt a regi email el meg: bigacsiga kukac goldengate pont hu

Alkohol vs Fű

Szavazás

Miss Kender of Hungary

Friss topikok

Linkblog

Suli-kommandó

2008.07.06. 10:58 | Bicskas |

Suliban vagyunk és jön 1 tag hogy vegyünk zöldet.ok! sietünk be a wc-be amikor kiderül hogy nincsen cigi...rohangálás 1000-el.Mire lett cigink becsöngettek.Na nem baj ezt, még elnyomjuk.mindkettonknek remeg akeze mint az állat majdnem újra kellet csavarni, de nem kellet mégse és így elrántottuk. :) o megy az osztályába én meg nem tudom merre kell menni és hol az osztályom... mivel a sulim kurva nagy ezért szaladgálok minden fele meg bujkálok a tanárok elöl amikoris megállít az igazgató hogy miért nem vagyok órán,név,osztály kisfaszom; szóval kérdezget én meg parázom és kiszáradtam.
futás le büfé kérek colát de kiderül hogy a kabátomban van a pénz dadogok meg izé mindjárt hozom stb. futás föl a terembe (közbe eszembe jutott hogy hol vagyok) KÉMIA áááááááááááá!
elnézést tanárno! segnyalás stb. leülök és mindenféle hieogrifákkal van tele a tábla nagyon kemény az egész ... ekkor jut eszembe hogy le kéne menni a büfébe kifizetni a colát. kimegyek a terembol
(a tanár a szertárban) leszaladok kifizetem. huh! irány visza a terembe. upsz! igazgató a folyosón... para 1000-el! nekiálok komandózni meg lopakodni kb 30 perc alat sikerül bejutnom a terembe. leülök próbálok odafigyelni nem megy... :))) megnézem az órámat és 10 perce csöngettek be.... :)
na fasza! kis idozavar....
suli után még spangliztunk és fasza volta az egész nap!

na ennyit arról hogy a suli milyen parás!

JUST SMOKE IT!

Pitta

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bigacsiga.blog.hu/api/trackback/id/tr86554686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása