Bigacsiga

A regi bigacsiga.gg attelepul idovel ide. Addig is ha van torteneted vagy akarmi sztorid amit latnal itt a regi email el meg: bigacsiga kukac goldengate pont hu

Alkohol vs Fű

Szavazás

Miss Kender of Hungary

Friss topikok

Linkblog

Egy igencsak betépve írt valami

2007.11.04. 04:00 | bigacsiga |

Címkék: tepett tortenetek

Na szoval.A hagyományos modon indult az este "semmi probléma" mottonk ezt is alátámasztotta. Conecting után elindultunk a Moszkvátol hazafele,bár a kiszolgálonkkal sikerült egy közös cigarettát gyurnunk még sem volt még a hangulat az igazi.Gondolataink már kezdtek teljes visszaösszeségbe menni.Hát itt volt az ideje elindulni a para utján,mire hazaértünk,mert hát a buszon sem unatkozik az ember(estfm-ha érted mire gondolok),tehát leszálás után indulhatott a felszállás.Hirtelen kékre lettünk figyelmesek.NA .SEPARA LEGYEN MÁÁÁ Gyors léptekkel elindultunk a park felé(igazábol tisztaerobolvisítvarohantunk,)mert hát szakadt az eso.Megérkeztünk!És tényleg én már ott voltam a haver mivelhogy már két napja nem aludt,már elobb odaért de mindegy.Ujabb ötlet csináljunk egy halálosztót.Na ezt se kellet kétszer mondani ,csak gyujtani mivel az a teleibebaszott eso pont rávágodott a frissen gyurt cigaretta elinduló pontjára.Azért hogy értsétek,KB:0.4-rol volt szo.Pöffffff.Semmi?????2perc plussz+2+2+2+2=Semmi.Mi az isten lehet?Háááááááát most mi lessz,illetve mi van,mi?mit mi?mi?Huuuuuuuuu.
Mekkora droid vagy rohadj el!Na innen tol kezdve aztán röhögés ezerrel.Ebbol is látszik az,hogy nem az számít ,hogy milyen meg hogy már közben jo legyen(na jo az az igazi),de ez a váratlan fordulat tényleg kemény volt.A maradékot jo gyerekek lévén testvériesen elfeleztük és lefekvés elott elpöffentük,hát errol enyit.

Üdv:Kiddy

UI:Legyen már látható levél,mert ha nem lesz ám SEPARA.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bigacsiga.blog.hu/api/trackback/id/tr43217638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása