Bigacsiga

A regi bigacsiga.gg attelepul idovel ide. Addig is ha van torteneted vagy akarmi sztorid amit latnal itt a regi email el meg: bigacsiga kukac goldengate pont hu

Alkohol vs Fű

Szavazás

Miss Kender of Hungary

Friss topikok

Linkblog

Üdv

2008.07.03. 21:41 | Bicskas |

Halihó mindenkinek, engedjétek meg, hogy bemutatkozzam a nevem Bicskas és a továbbiakban Bigacsiganak fogok segíteni csinálni ezt a remek kis oldal. Két okból is örülök ennek, egyrészt remélem életet lehelek a blogba, mert A Bigacsiga (oldal) hatalmas flash volt annak idején és gondolom vagyunk még páran akik sajnálták, hogy abbamaradt. Messze túlmutatott a korán. Főleg a tépett történetek, ez a mechanizmus mostanában fut be olyan oldalakon mint a homár vagy a szakítós. Az emberek leírják a storyjaikat valaki meg kirakja őket, aztán megint az emberek kommentelgetnek. Működik a dolog.

Másrészt, tippeljetek mi a "hobbym", hát igen nem kevés cigit elgyújtottam már életem során és nem tartom magam se drogosnak se bűnözőnek. Egyszer olvastam valahol, hogy "Van tehát egy démonizált csoport, "a drogosok", amelyhez a társadalom nem társít arcokat, és elszigetelt, deviáns csoportocskának tartja." Itt ez a blog ami egy remek lehetőség, hogy kiderüljön mennyire nem vagyunk elszigetelve mert mindenhol ott vagyunk. Nem vagyunk deviánsak csak mert néha elszívunk egy spákót. De legfőképpen nem vagyunk arctalanok. És itt jönnek a tépett történetek a képbe! Írjatok, küldjetek képeket, videókat mutassunk valamit a világnak. Hogy ne csak a fókuszból meg blikkből halljanak rólunk. Nem szabad ezekre hagyni a Mi arcunk megfestését.

Bigacsiga fent található mail cimére tudtok storykat küldözgetni, vagy nekem a bicskas kukac indamail pont hu címre.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bigacsiga.blog.hu/api/trackback/id/tr80550527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása