Bigacsiga

A regi bigacsiga.gg attelepul idovel ide. Addig is ha van torteneted vagy akarmi sztorid amit latnal itt a regi email el meg: bigacsiga kukac goldengate pont hu

Alkohol vs Fű

Szavazás

Miss Kender of Hungary

Friss topikok

Linkblog

Meglepetés az árokban...

2007.11.01. 03:44 | bigacsiga |

Címkék: tepett tortenetek

Egy kozepdunantuli nagyobb varosban laktam alberletben egy haverommal. Sok hasonlo kaliberu csakot volt szerencsenk megismerni az addigi 2 honapos ittletunk soran, es mivel nem vetjuk/vetettuk meg a spanglit, meg a 'tudatmodosito' szereket, rovid idon belul elhataroztuk, hogy (rajtunk kivul meg ket csavoval) nekiindulunk turazni fejenkent egy egesz trippel(macskas), meg nemi szivarral. Most elkezdhetnem magyarazni, hogy milyen kornyezet, es tarsasag szukseges egy ilyen trippes turahoz, dehat aki tudja, annak hiaba irom, aki meg nem, azmeg ugysem tudja elkepzelni, hogy mekkora hatalmas parat adott a helyzet.
Szoval elindultunk a tombhazak kozott (eddigre mar igencsak kesz voltunk, mivel mar 1 oraja tettuk le). Mar tulvoltunk nehany dolgon, mintpl egy jatszoteren a 2 meter magas fahajo tetejen sikitva rogohve szivtuk a spanglit egy 2 literes asvanyvizes uvegen keresztul, meg ilyenek, ugyhogy mar regen felhivhattuk magunkra a figyelmet rendesen. (dehat vonatjeggyel ezt nemigazan gondolja at az ember. vagyha igen, akkormeg masodpercek tortresze alatt tovaszall az agyabol). Kb este 10-11 ora lehetett. Elhataroztuk, hogy bemegyunk az ejjelnappaliba vasarolni. Mivel rajtam, meg a masik haveron volt bejzbolsapka, egyertelmu volt, hogy mi ketten megyunk be. Bementunk, szerintem nem kell elmeselnem, hogy mekkora palyakat adott, hogy nem mertem felnezni, lehajtott fejjel diktaltam a begyakorlott szoveget, hogy cigi, turorudesz, csoki, kisuveges kola, stb, es kozben csak annyit lattam a pultosbol, amennyi alulrol a pult es felulrol a sapka szegelye kozott volt lathato. Hat mindez a zsirfoltos feszulo poloja volt a hasan, es mozgott jobbra balra. Neha meg benyult a kepbe a kez, es adta a kert dolgokat.
Szal ebbe igen melyen bele is merultem, amikor eszrevettem, hogy valakik szolnak, vagy szolni akarnak. Jobbraneztem, es a sorban mogottem allo ket valaki mogott meglattam a maradek 2 csavot, akik kurvara akartak valamit magyarazni, csak valamiert nem ment. Aztan rajottem az okara. A ket valaki mellettem ket egyenruhas rendor volt. Remelem nehanyan megprobaljak atelni az olvasas kozben, hogy ez mekkora hatalmas para volt. De meg nincs vege.
Ezutan kimentunk, anelkul hogy a rendorokre neztunk volna ( a szokasos visszajaroval valo teljesen elmebeteg keveres utan), es rohangaltunk ossze vissza a hazak kozott, kerestunk biztonsagos helyeket - mikozben ugye minden bokor meg oszlop mogott/mellett szazadosi vallapokat meg gumibotvegeket veltunk felfedezni - . Valamelyik fasz kitalalta, hogy van egy hely, ahova tuti nem merunk bemenni. Erre en a haverommal veszettul bizonygattuk, hogy de, igen, es hogy menjunk. Na ez lett a vesztunk. Mire odaertunk, a masik ket gyerek is bevallotta, hogy meg ok sem mertek lemenni soha. Ez a 'veszelyes hely' egy Spar-bevasarlo kozpont parkoloja mogott huzodo suru sotet fasor volt. Na ezen kellett atvagni. Hozzatartozik, hogy ez egy kb 50 meteres tavolsag, raadasul lejtos, es meg mindig nemtom, hogy tulajdonkepp hogy volt az egesz. Meghat az is, hogy pont akkor tartottunk a masfel oranal, amikor kezdodik a csucs. Mindegy. Elindultunk lefele, de annyira hulla dog sotet lett, meg valami csuszos-koves meredek osveny volt, hogy kenytelenek voltunk negyen osszekapaszkodni egymasba 2x2 es alakzatba, hogy el ne essunk es ne szarjuk ossze magunkat. Mert ugye nemkell elmeselnem, hogy mit kepzeltunk magunk kore, amikor nemlattunk szart se. De szo szerint. Szal ha valaki ott elcsuszott volna, es nem tapintjuk tobbe - mert mas kontaktus nem letezett koztunk - akkor ott vege lett volna mindennek. Tuti megorultunk volna. Akkor mar tudtuk, hogy nem szabadott volna lemaszni itt. Meg aztis, hogy nem szabad elveszteni az onuralmunkat, mert akkor vegunk. Parszor, amikor valaki megbotlott valami koben, es majdnem megcsuszott, olyan emberfeletti erovel kellett fogni, hogy aszittem osszeszarom magam. Bar lehet csak ugy ereztuk. Egyszercsk a tolem jobbra (vagy nekem jobbrol hozzamszoritott csavo) megbotlott, valami rossz hangok kisereteben mindenki szanaszet zuhant, jott valami morgas - hangsulyozom, hulla sotet volt - enis elvesztettem az egyensulyomat, es valami nagyon meghatarozhatatlan valamin tapostam, vagy inkabb probaltam szilard talajt keresni a labam ala, egyszercsak a sotetbol kinyult a haverom keze, megfogtam, fel akartam huzni - azthittem elesett, es en majd segitek - de amikor megfogtam, valami undorito kerges szaraz vastag kez volt. Na akkor hittem azt, hogy azonnal atomjaimra hullok szet, es nemis tudom, hogy lesz e idom osszeszarni magam. Hat ugy kirohantunk onnan a picsaba mindannyian kulon kulon sikitva, mint a huzat. Aztan osszekapaszkodtunk, es olyan 20 perces orditozas, lenyugodas utan rajottunk, hogy egy alvo picsareszeg hajlektalan - valoszinuleg meg vilagosban - le akart karikazni az osvenyen, csak elborult, es ugydontott, hogy ott tolti az ejszakat. ohoho Hozzatartozik, hogy igy atjutottunk egy masik varosreszbe - dozsavarosba - , ami koztudottan (mi meg nem tudtuk) a helyi brooklyn (vagy brooklin, faszomtudja). De innen mar konnyen hazajutottunk 2 oras kerulo utan. Mert hat ment volna a rak vissza azon az osvenyen, megha arrafele 15 perces ut lett volna :)

buds

1 komment

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://bigacsiga.blog.hu/api/trackback/id/tr58214903

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: marcas de relojes de superlujo 2017.10.07. 07:47:36

Rólam - Fitness-diéta- fittdieta.blog.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Skap 2008.03.30. 21:34:14

kemény kis történet volt :D
süti beállítások módosítása