Bigacsiga

A regi bigacsiga.gg attelepul idovel ide. Addig is ha van torteneted vagy akarmi sztorid amit latnal itt a regi email el meg: bigacsiga kukac goldengate pont hu

Alkohol vs Fű

Szavazás

Miss Kender of Hungary

Friss topikok

Linkblog

Ki korán kezdi, jugoszlávját nem leli

2008.07.06. 20:06 | Bicskas |

Címkék: tepett tortenetek

Hy..
Történt egyszer velünk (én és a bátyám) egy olyan hogy gondoltunk egyet és kimentünk a szigetre...(elötte
elmentünk egy kis beszerzo útra..). Mivel "egész véletlenül" pénzhiányban szenvedtünk ezért megpróbáltuk a
szigetre való bejutást illegális módon letudni.. Para módon sikerült a bejutás. Egy kis próba pipa után valóban nem voltunk a hejzet magaslatán. Ahogy megtaláltuk az ismerosöket már elmúlt a fopara. Érdekesek voltak ok is. Nem nagyon ismertük fel egymást, de mikor már beszélgettem velük fölfogtam hogy kik is ezek. Közös megállapodás alapján öszedobtunk egy kis okosságot.
Elnyomtuk az én kezem munkáját 2 jól megtermett bombát, aztán az o vékony de igen tartalmas cigarettájukat. A hatás meglepoen maga alá zúzott mindenkit. Magyarul nem volt köztunk senki aki úgy tudta volna mit kellene csinálni. Benn a sátrak közt igen sötét volt elindultunk a nagyszínpad felé. Útközben elsuhan elottünk kb 6 robogós security-s forma. A para a tetofokra hágott. Hirtelen valami párbeszéd szerut észlelek a bal fülemmel...Megfordulok és két elég gyér arc megkérdezi:
Nem tudtok valahonnan füvet szerezni?
Mind a 15-en Összegörnyedve síkítva röhögtünk kb 1.5 percig.A hang ismét megszólal: Itt járkálnak a yugoszlávok és árulják az áldást.
Gyorsan elintéztük oket és mentünk tovább.Valahogy a nagy kussba felvetodött egy téma hogy keressük meg a jugoszlávokat és vásároljunk. Sajnos oket nem találtuk meg de a kocsmát azt elég csúnyán. Legurítottunk némi alkoholt és elindultunk Heaven Street Sevenre. Volt 15 percünk hogy megtaláljuk az egyébként jól ismert sátrat. 2 órán keresztül koröztünk körülötte mire felfogtuk hogy talán ide kéne betérni.Sajnos ezt is jól elbasztuk.
Levezetésként a Tilos Rádió sátor és néhány liter VBK fogságába kerültünk. Másnap hajnalban a metrón kb 5 ször is meggondoltam hogy megmozdítsan a fejem és ez annak köszönheto hogy a jobbik részem a tokomon akarta elhagyni a szervezetem. Ilyen szempontból szimpatikusnak tunt a metró ablaka.Nem volt bennem elég ero hogy közel kerüljek hozzá ezért inkább magamban tartottam.

Ennyit mára gyerekek.
UI.:14 éves voltam..:))

GinGerBoy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bigacsiga.blog.hu/api/trackback/id/tr18554694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása