Bigacsiga

A regi bigacsiga.gg attelepul idovel ide. Addig is ha van torteneted vagy akarmi sztorid amit latnal itt a regi email el meg: bigacsiga kukac goldengate pont hu

Alkohol vs Fű

Szavazás

Miss Kender of Hungary

Friss topikok

Linkblog

TV-sek a Szigeten

2007.11.01. 03:47 | bigacsiga |

Címkék: tepett tortenetek

Haverokkal tavaly nyáron kiruccantunk a Szigetre bulizni. Szerencsére cucc is volt boven. Úgy szoktunk visszagondolni rá, hogy "Volt olyan nap is, hogy csak egyszer szívtunk".
Az egyik ilyen alkalommal, amikor jövünk ki pipázás után a sátorból, odajött hozzánk egy kamerás meg egy riporter csákó. (Ha egy perccel hamarabb jönnek, még dol a füst a sátorból :). Arról csináltak interjut, hogy mi az emberek véleménye a sziget tisztaságáról. Aki már volt kint a Szigeten az tuja mirol van szó, a többieknek meg annyit, hogy úgy képzeljék el a sok embert meg sátrat, hogy tele van minden szeméttel.
Utolsó nap mikor elmegy mindenki, csak egy végtelen szeméttenger marad. Két srác mikor meglátta, hogy jönnek kamerával rögtön lelécelt, mi meg a haverommal ketten maradtunk. Én hirtelen nem is tudtam mit szóljak, meg a cucc is kissé megütött, csak össze-vissza hebegtem a szokásos hülyeséget, hogy persze, nagyon szutykos, meg ilyesmik.
Haverom közben kitalálta a frappáns válaszát, amire aztán a kérdezo csávó nem is tudott mit szólni:
"Mi otthon is így élünk."
Ez a beszólása egész napra gondoskodott a jókedvünkrol :))) csá, Jangás

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bigacsiga.blog.hu/api/trackback/id/tr56214905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása