Bigacsiga

A regi bigacsiga.gg attelepul idovel ide. Addig is ha van torteneted vagy akarmi sztorid amit latnal itt a regi email el meg: bigacsiga kukac goldengate pont hu

Alkohol vs Fű

Szavazás

Miss Kender of Hungary

Friss topikok

Linkblog

reagalas egy index cikkre

2007.11.19. 06:09 | bigacsiga |

Címkék: index

Idemasolok egy index cikket ami arra irodott, hogy egy indexes ujsagirot egy tuntetetsen letatoztattak es jaj.
az en szemleyes "prekoncepciom" a cikk ovasasa elott az volt, hogy delutan olvastam a letartoztatott ujsagiro beszamolojat. es mar akkor mosolyogtam, es egyebn bosszankodtam nem kell mas a forradalomhoz, mint hogy egy indexes ujsagirot 4 kemeny oraig megbilincselnek. ez a cinikus lap, ami a tobbseg velemenyet kimondja balrol vagy jobbrol fuggetleneul, szidja a rendorseget. nem akkor szidta amikor elvertek mindenkit. nem akkor mikor konnygazzal es agyuval oszlattak. nem akkor amikor magyar ember ontotta magyar ember veret. most sirnak, amikor mar kurvara mindegy. most amikor egy apuci altal vedett kolyok bilincset kapott. amikor az a kibaszott kutya, igen, az, tenyleg a sajat farkaba harap. ez idegesitett delutan is. es most olvasom az esszet rola, idemasolom, dolt betuvel en kommentalok

Oszoljanak, nincs itt semmi látnivaló!

| 2007. november 19., hétfő 03:20

 

Diktatúra, rendőrállam talán még nincsen, de nagyon súlyos idiotizmus van, ez tényállás.

Háromszáz rohamrendőrrelizomból széjjelverni [1] egy ötvenfős, teljesen ártalmatlan, békés tüntetést, amelynek a célja, hogy tiltakozzon mindenféle antidemokratikus rendőri megmozdulások, tüntetés-széjjelverések, műveletiterületezések ellen - minimum dermesztő ostobaság. Azon túl meg törvénytelen, és felettébb veszélyes.  (Igen, és?)

Újságírókat elhurcolni onnét, megbilincselni, bekasztnizni, az érdeklődő munkatársaknak telefonba pofátlanul hazudni, ügyvédet oda nem engedni, telefonálni nem hagyni, négy órán keresztül leülni sem engedni - súlyosan jogsértő, alkotmányellenes, cinikus, szovjet típusú köcsögség. (nincs ihlet ilyet irok. 4 sorban, semmi)

Nemzetes uramék pátoszát kölcsönvéve: Bogád kollégánk, akit már általános iskolás korában megfigyelt a proletárdiktatúra titkosrendőrsége némi szamizdatozás miatt, aki már tizenésvesen, Krassó György csoportjának tagjaként és más ellenzéki körökben rendszeresen részt vett illegális megmozdulásokban, engedély nélküli tüntetéseken, valószínűleg soha nem gondolta volna, hogy tizenhét évvel a rendszerváltás után bilincsben viszik el egy olyan demonstrációról, amelynek nem is résztvevője. Amelyről csak tudósítani szeretetett volna. (Révész Máriusz Fidesz-képviselő sem gondolta volna, hogy rendőrök ájultra verik majd egyszer a főváros utcáin fényes nappal.)
(nem nem nem)

Barcs Miklós, vagyisdr. Flash [2], Magyarország legnagyobb punkénekese és szociográfusa, aki a HVG.hu-nak készített videókat [3] a helyszínen, és akit kollégájával együtt szintén lefogtak, valahová Kőbányára szállítottak, és hajnalig még csak leülni sem engedtek, szóval ő biztosan gondolta, neki elég keményre kristályosodott véleménye van a rendőrségről és a magyar politikai elitről [4] a hetvenes évek óta. (Szornyuseg, lepjunk tovabb, vagy hol vagyunk?)

Tökéletesen elhülyült, végnapjaikat élő diktatúrák szokták ilyen verébágyúzásokra ragadtatni magukat

 

Nehéz ezt az egészet megmagyarázni. Tökéletesen elhülyült, végnapjaikat élő diktatúrák szokták ilyen verébágyúzásokra ragadtatni magukat, pedig, istenem, milyen kevés ész kell ahhoz, hogy valaki megértse, ilyen esetekben csakis a verebek győzhetnek, erkölcsi erejüket és népszerűségüket megsokszorozza minden aránytalan rendőrattak. (verebagyuzas, az)

Mondom, itt nem békésen autókat gyújtogató, tévészékházat ostromló, Molotov-koktélozó vagy hídfoglaló tömeg volt oszlatva, hanem csöndben gyertyázó alig ötvenfős szeánsz. Meg az újságírók. Miért? Azért, mert a rendőr azt mondta, menjenek már onnan. És ha a rendőr mond valamit, akkor annak úgy kell lennie. Nem ám, hogy törvény, nem ám, hogy alkotmány. Amikor a rendőr jön, akkor mindenkinek kuss van. Mire is emlékeztet ez? Nem a legsunyibb, legsötétebb Kádár-korra? (De, teljesen igazad van, de es? Mit szamit ez Neked?)

Az egyik magyarázatom kicsikét ezoterikus-okkultista,(ez kurvajo orulunk neki) de van benne izé, ráció, mint Gyurcsók József bankszámlakivonatában: 2002 óta a baloldal mintha azon igyekezne, hogy valóra váltsa a jobbos publicisták és politikusok legsúlyosabban paranoid vízióit. Ha ügynököznek, hálozatoznak, akkor kiderül a miniszterelnökről, hogy tényleg ügynök volt, amikor hazugoznak, csalóznak, akkor a következő miniszterelnök elismeri, hogy hazudott éveken át. Most rendőrállamról beszélnek jobboldalon. Tessék. (Igen!)

Én most már simán elhiszem, hogy az MSZP országos választmánya teliholdkor fölveszi a pufajkát, nyakába akasztja a gitárt, és lemegy egy kicsikét darálni a Köztársaság téri kazamatákba. (A baj csak az, hogy ez megint sehogyan sem kapcsolodik a temahoz)

A másik magyarázat némileg egyszerűbb, de semmivel sem vidámabb. Tudniillik a magyar bűnüldözés, rendvédelem, sőt az egész igazságszolgáltatás szellemi és morális állapotából következik ez a cinikus, törvénytelen, mélyen demokráciaellenes magatartás. (Igy van, errol van szo.)

A sok gazdasági baj és pártbotrány közepette rendőrségre, ügyészségre, bíróságokra nem sok figyelem marad. Pedig volt néhány egészen megrázó, Tocsik- és Kulcsár-ügyekkel, költségvetési hiánnyal felérő botrány az elmúlt években: az ártatlanul elítélt Pusomáék esete, a móri ügy, amelyben annyiszor vizsgázott elégtelenre a komplett magyar igazságszolgáltatás rendőrségestül, ügyészségestül, bíróságostul, büntetésvégrehajtásostul (véletlenül nem öngyilkos lett az ügy első rendű gyanúsítottja, akitől végre talán megtudhattunk volna valamit az igazságról?!), ahányszor csak lehetett. Aztán ott a Zsanett-ügy, a közröhejbe fúlt nagy olajtárgyalás [5] (az Energol-ügy) meg a többi. Tudta-e ön, hogy a magyar igazságszolgáltatás olyan váderedményességi mutatóval dolgozik, mint a félkemény és kemény diktatúrák? Hogy akit ma Magyarországon megvádolnak, azt szinte biztosan el is ítélik? Ugye nem. (Kivéve persze a mindenki számára nyilvánvaló maffiaügyeket, ezekben viszont az ügyszség is enyhítésért szokott fellebbezni.) (Sejtettuk)

Ezek után tényleg azt gondolhatja bármelyik rendőr, hogy bármit megtehet

 

Szökőévente jó ha egy-két rendőrt elkapnak apróbb visszaélések miatt. Pedig mindenki tudja, hogy.

Nyilvánvaló, hogy tavaly október 23-án a rendőrök ártatlan emberek tucatjait verték össze, sebesítették meg gumilövedékkel. Nyilvánvaló, hogy a lehető legsúlyosabb szakmai hiba volt a véget ért Fidesz-tüntetés távozó résztvevői közé terelni az erőszakos, kődobáló, barrikádépítő zavargókat. Elítéltek valakit? Felelősségre vonták a rendőri vezetést? Nem. Ezek után tényleg azt gondolhatja bármelyik rendőr, hogy bármit megtehet. És azt gondolhatja a rendőri vezetés is, hogy akkor felel meg az elvárásoknak, ha ész nélkül oszlat. (1 eve volt ember, AKKOR szoltal volna)

Pedig aligha ez az elvárás. Ennyire talán még Gyurcsány sem hülye.

Rögzítsük a tényeket azért: 1988 (az még bőven proletárdiktartúra!) és 2002 között összesen nem oszlattak annyi tüntetést, mint azóta. Pont. Ezt magyarázza már meg valamelyik európai értelemben vett szociáldemokrata, ha bírja. Felkiáltójel.

(Vege)

(Osszessegeben ez nem egy rossz cikk, sot jo! Igen, errol van szo. Az egesz egy tragyadomb, a legaljanak a legaljan vagyunk mnden teren. De Ti, meg Orban meghatraltatok, mert nem mertetek bevallalni. Te se, Uj Peter, pedig te TUDTAD mar akkor is, hogy igazuk van a tuntetoknek. Megse tettetek semmit csak lovagoltatok a kibaszott a hullamon! Es most annyi kellett csak, hogy a Ti bargyu arcu ujsagirotokat kicsit meghurcoljak. csak ugy epphogy. erre mar tudtok ilyen cikkeket gyartani. de az egeszet mar elkurtatok. legalabbis nagyon sokat kell tennetek azert, hogy ti legyetek az Isten! de még lehet, ez a cikk egy nagyon ovatos kezdet, nevetseges indokkal. de kezdet. felborithatjatok a vilagot, de erosnek kell lennetek. nem fog sikerulni elosre, masodikra se lehet. lehet sohasem. de lagalabb megprobaltatok. nem fog sikerulni. A Monika show egesze, mindennel, ellenetek van. El fogtok bukni. Na de es aztan?

Most egyenesen alltok?)

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bigacsiga.blog.hu/api/trackback/id/tr79233790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Stein (törölt) 2007.11.19. 19:05:55

"nem akkor szidta amikor elvertek mindenkit. nem akkor mikor konnygazzal es agyuval oszlattak"
Igen, ez a megállapítás nekem is feltűnt. Csak a mélymagyarozás ment, miközben nyilvánvaló bűncselekményeket követtek el a rendőrök.

salamon 2007.11.19. 19:07:49

" szidja a rendorseget. nem akkor szidta amikor elvertek mindenkit. nem akkor mikor konnygazzal es agyuval oszlattak. nem akkor amikor magyar ember ontotta magyar ember veret."
milyen idiota vagy te. olvasgassál, mielőtt hülyeségeket beszélsz.

Gyulus 2007.11.19. 23:01:11

Ez az Új Péter egyre istenebbnek hiszi magát. Hogyaszongya:
"Mondom, itt nem békésen autókat gyújtogató, tévészékházat ostromló, Molotov-koktélozó vagy hídfoglaló tömeg volt oszlatva, hanem csöndben gyertyázó alig ötvenfős szeánsz. Meg az újságírók. Miért? Azért, mert a rendőr azt mondta, menjenek már onnan. És ha a rendőr mond valamit, akkor annak úgy kell lennie. Nem ám, hogy törvény, nem ám, hogy alkotmány. Amikor a rendőr jön, akkor mindenkinek kuss van."
Azt meg elfelejti, hogy nem bejelentett, nem engedélyezett megmozdulásról beszél. A törvény szerint pedig az ilyet a rendőr feloszlatja. Nem azért, mert ahhoz van kedve, meg nem azért, mert diktatúra, hanem azért, mert az a dolga. És az a szomorú ebben a primitív írásban, és ebben a kicsavarodott országban, hogy ezt Új Péter is pontosan tudja. De azért írja a hülyeséget. Mert ő egy jófej.

Pók · http://poooOOoook.blog.hu 2007.11.20. 11:45:52

"És ha a rendőr mond valamit, akkor annak úgy kell lennie."

Ez sajnos mindenütt így van, liberálisaink nagy bánatára.

Ettől eltekintve igaza van a cikknek, csak tényleg szánalmas, hogy most jelent meg, amikor a szerzó haverját vitte el a rendőr, nem pedig akkor, amikor sok száz embert vertek hülyére ok nélkül.
süti beállítások módosítása