Bigacsiga

A regi bigacsiga.gg attelepul idovel ide. Addig is ha van torteneted vagy akarmi sztorid amit latnal itt a regi email el meg: bigacsiga kukac goldengate pont hu

Alkohol vs Fű

Szavazás

Miss Kender of Hungary

Friss topikok

Linkblog

Amerikai elnökjelölt: inkább szívjatok, mint igyatok!

2008.01.31. 16:22 | bigacsiga |

Címkék: heti események

Jó cucc volt!Mike Gravel - demokrata párti elnökjelölt az USA-ban -  egy középiskolai beszéde során kijelentette, hogy a marihuana biztonságosabb mint az alkohol, és ugyanúgy kellene a fogyasztását szabályozni mindkettőnek.

A Philips Exeter Akadémián tartott előadása során arra is kitért, hogy a marihuanát boltokban elérhetővé kell tenni.

"Az alkohol sokkal rosszabb mint a marihuana. Biztos vagyok benne, hogy sokan közületek kiütette már magát az alkohollal. Sokkal veszélytelenebb marihuanát használni." 

Gravel eddig is töbsször felszólalt már a könnyű drogok dekriminalizációja mellett, a kemény drogok használóinak meg sokkal jobb orvosi ellátást és gyógyítást biztosítana.

"Igyatok meg pár deci wiszkit vagy gint, és látni fogjátok, hogy sokkal jobban és gyorsabban elvesztitek józan ítélőképességeteket mintha marihuanát szívnátok."

Sajnos Mike Gravel az esélytelenség nyugalmával kampányol, de szerintem kapna pár szavazatot itthon is..

forrás:
http://www.wmur.com/politics/14990118/detail.html
http://www.saferchoice.org/content/blogsection/5/9/
Mike Gravel honlapja
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bigacsiga.blog.hu/api/trackback/id/tr95319706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása