Bigacsiga

A regi bigacsiga.gg attelepul idovel ide. Addig is ha van torteneted vagy akarmi sztorid amit latnal itt a regi email el meg: bigacsiga kukac goldengate pont hu

Alkohol vs Fű

Szavazás

Miss Kender of Hungary

Friss topikok

Linkblog

Knézy Jenő, barát, barátnő, kötéltánc, hinta, ganja.

2008.07.05. 00:41 | Bicskas |

Címkék: tepett tortenetek

1999 augusztus kornyeken tortent az eset, szoval nem eppen mai tortenet. Van egy cimboram, akivel azota is szivogatunk neha-neha. Ugy istenigazabol o vitt bele ebbe a dologba, bar nem vele szivtam eloszor (az elsot meg a suliban egy szunetben nyomtamn el akkori osztalytarsakkal, de akkor semmit sem ereztem). Na szoval, ez is egy keso nyari este volt, kint eleg hideg volt, igy osszeultunk a sraccal a szobamban a gep elott, nehany akkoriban futo mixkazettaval osszezarva (neeeem, nem sterbinszky:P). Srac megtekerte a cigit, en leoltottam a lampat, zene be, cigi gyujt, stb. Hozzateszem, ket honappal azelott osszejottem egy lannyal, es ugyebar pedalozni kellett, meg minden :) (azota is egyutt vagyunk). Epp aznap oszevesztunk, igy este nem talalkoztunk, es igy ossze tudtam futni a haverral. Szoval ulunk igy megaldva a sotet szobaban, hallgatjuk a natural born grooves - universal love-jat, es iszonyatoasn szetcsapva nezzuk az akkori futball vebe elodontojet (asszem brazil-holland volt, vagy ilyesmi). Nem vagyok focibuzi, de akkor, abban a pillanatban nagyon magabaszivott a meccs. Egy ido utan eljutottam addig a szintig is, hogy figyeljem a kommentarokat is :D.

Egyszercsak odafordulok a srachoz, es mondom neki : - Kepzeld azt, hogy iszonyu nagy orgia megy a palyan meccs helyett, es utana hallasd a kommentarokat.
Knezy meg orditja : - Betette neki kozepre ! meg : - Hatulrol belecsuszott ! vagy : - Nem megy mar nekik a dolog, elfaradtak a sracok.
Tobb se kellett, hogy mindketten elkezdjunk szakadni a rohogestol, mint ilyenkor altalaban.

Nade! Pillanatnyi oromunket a telefon kellemetlenul erinto csorgese zavarta meg. Felveszem: -Igen?
Hat nem a baratnom volt?!Elkezdtunk beszelgetni, vagyis pontosabban csak o beszelt, en csak helyeseltem. Egy resz a beszelgetesbol : Bno mond valamit, mar nem emlekszem, mi volt. Beszel beszel, majd befejezi : - Ehhez mit szolsz? En meg : - Igen, igazad van... Bno : - De miben van igazam?? En : - Haaaaaaaat...abban, amit az elobb mondtal.
Srac ramnez, bamul nehany tizedmasodpercig (bar nekem hosszu massodperceknek tunt), majd kitor belole a rohoges. Na, nekem se kellett tobb, belenyihogtam a kagyloba. Baratno megjegyzese : -Ehh, beszivtatok? es letette :DD.
Ezutan kimentunk az europarki mekihez, bevasaroltunk kajaval, ami ugyancsak mulattato es vidam mutatvany volt. Vervoros szemekkel alltunk a meki kozepen, es dolongelve neztuk a valasztekot. Ott is elhangzott nehany faszsag, bar ezekre mar nem emlekszem. Mindegy, bevasaroltunk, es elindultunk hazafele. Otthon megint zene, tv, mindekozben kaja ezerrel. A srac egyebkent (nem is egyebkent, ez fontos szerepet jatszik a tortenet kesobbi fordulataban) akkoriban szakitot a baratnojevel, akivel majd' 2 evi voltak egyutt. Miutan szakitottak, a lany (aki mellesleg 50 meterre tolunk lakik) osszejott a volt baratjaval, aki szinten 50 meterre lakik tolunk, csak a masik iranyban, es helyi meno csavo volt. Eyebkent mindenki imseri egymast. Nade, a lany meg mindig szerelmes volt a cimboramba, o meg ezt maximalisan ki is hasznalta, szoval osszejartak kurogatni. A masik gyerek erre rajott, kihuzott a csajbol mindent. Szoval ulunk a szobaban, egyszercsak futyul valaki az ablak alatt. Kinezek, hat a masik pofa az, es mondja, hogy latott minket, es beszelni akar a haverommal. Mindezt semmi fenyegeto hangnemmel, hanem holt normalis modon. Jo, feloltozunk, lemegyunk, es aszem ott is szivtunk...vagy csak a masik srac is be volt szivva? Erre sem emlekszem mar :D. A ket srac tisztazta a dolgokat, a masik gyerek nem is volt ideges, tenyleg total normalisan letargyaltak a dolgot, mikozben visszamentunk a hatar utra, es ettunk egy proli-hambit. Ez a masik gyerek (adok mar neki valami nevet, mert kicsit belebonyolodtam mar en is :D)ment el hambit venni, mi idokozben leultunk a meki elotti asztalokhoz. Janika kerdezi, ki mit ker, mondom: - sajtburgert, de keves hagymaval. Jon vissza janika 3 perc mulva, szetosztja a hambikat, az enyem meg ki se lat a hagymatol!! Gyerek rohog, en elkuldom melegebb eghajlatokra, de azert elpusztitottam a kajat :D.

Elindultunk megint visszafele, erre janika hajnali 2-kor kitalalja, hogy most beszelni akar a csajjal, menjunk at hozza. Mondjuk, oke, ugyis itt van kozel. Janika erre, nem, most az apjanal alszik CSEPELEN! Nabazmeg, mindegy, nincs jobb dolgunk, induljunk el. Nade mivel? Buszok mar reg nem jarnak. Janika erre, hat gyalog!
Ez hulye hehe. Ravettuk magunkat, es elindultunk.Kiderult, hogy a telep, ahol a csaj eppen volt, a gubacsi hidtol delre valami 1,5-2 kilometerre volt, es a hidhoz kisetalni kurva nagy kerulo, de Janika tud rovidebb utat majd. Igy nekigyurkoztunk, hogy kispestrol atvagjuk magunkat erzsebet kertreszen. Mentunk igy a joisten tudja, mennyi ideig, kozben elkezdett szemerkelni az eso. Esernyo termeszetesen sehol, es mivel eleg hideg volt, faztunk is. Egy ido mulva nagy oromunkre elerkeztunk a duna partjahoz, es janika altal ismert 'rovidebb uthoz', ami tortenetesen egy csovezetek (vagy mi) volt. Ugy nezett ki az egesz, hogy a talpazata kb 2-3 meter magas betontomb volt, meg volt dontve, fel lehetett maszni rajta, csakhat az eso, meg a remekul megvalasztott cipello sima talpa nem kis mertekben probalt meg ellenallast gyakorolni rajtam. Azert csak en gyoztem :D. Onnantol tovabb, kb 1-1,5 m atmeroju vascso, ket oldalan korlat, korlatok, es a cso kozt meg fel meternyi szeles jarat, vagy mifene, fadeszkakkal kirakva. Jo, ezen faszan atmegyunk ,nem lesz gond. Gondoltam en...ugy a fel uton lehettunk, amikor a deszkak elfogytak, es a talpam alatt meg folyni lattam a dunat. Na es innen hogyan tovabb? Janika erre felall a csore ,ket kezevel kapaszkodik a korlatba, es ugy, teljesen elore majd-majd vizszintesre dolve oldalazik tovabb csepel fele. Para indul, bazmeg csuszik a cipom talpa, en innen le fogok szedulni!! Nadehat a tobbiek mar elindultak, vissza nem megyek, igy hat kovettem oket. Hat mi mondjak...a pillanat amikor szilard talajt ereztem a talpam alatt akkori allapotomban szinte felert az ujjaszuletessel. Tovabbindultunk, vegul nagy kuzdelmek aran megtalaltuk az ominozus hazat. Kezdett mar vilagosodni:D Hat a haz meg egy 11-emeletes panelhaz...hoppa, namost? hanyadikon van a csaj? Janika : - ha ha jol tudom, akkor foldszint.
Bebaszott volna, ha kiderult volna, hogy emeleten lakik :D Janika bekopog, csaj kijott, majd ''beszelgetni'' kezdtek. Janika akkor eleg parasztul viselkedett a lannyal, de en mar beajulva lobaltam maagm a jatszoteri lancos hintan. Vegul a joisten se tudja mennyi ido utan befejeztek, felszalltunk a buszra, es elindultunk hazafele. Az emberek mar jartak-keltek az utcan, fogalmam sem volt rola, mennyi az ido. Hat reggel 10 ora volt :D. A haverom meg bejott hozzank egy percre, de mivel mar felig holt allapotban agynakdoltem, ugy dontott, hogy o is hazamegy. Mit mondjak....kurva jot aludtam aznap:D
Gyiik

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bigacsiga.blog.hu/api/trackback/id/tr97551872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása