Bigacsiga

A regi bigacsiga.gg attelepul idovel ide. Addig is ha van torteneted vagy akarmi sztorid amit latnal itt a regi email el meg: bigacsiga kukac goldengate pont hu

Alkohol vs Fű

Szavazás

Miss Kender of Hungary

Friss topikok

Linkblog

Durva bûnözõk

2008.07.17. 18:28 | Bicskas |

Címkék: tepett tortenetek

ez a kis sztori a napokban történt meg velünk. úgy hajnali fél 2felé lehetett, az egyik spanommal tartottunk hazafelé gyalog budapest egyik yobbik kerületében.(Xll) mivel eléggé bestonedulva már és kicsit becsicsentve is vótunk, boldog kábulatba bandukoltunk gyanutlanul mikor szép lassan elhajtott melletünk egy fekete,sötétitett üvegü astra. tett egy kört, majd megfordult és megált. spanom eldobta a zizit, de az én cumifium az egyik lemezem belso boritójában pihizett amit aznap vettem. szóval kiszállt két fiatal, nem túl rokonszenves úr -paraszt tarackok- és felénk indultak morcosan. mi már készültünk, elovettük személyit,stb... de az arc, a kisebbik aki szerintem a góré volt ilyet szólt hogy ha most odaadjuk a jangát akkor nem lesz baj, ha viszont ok veszik el akkor cumi. mivel sem jelvényel, sem valami rendes pig-kocsival nem rendelkeztek, nem igazán paráztunk be. Elohúztam jobb zsebembol a cigi papirt majd illedelmesen közöltem hogy csak ez van nálam. ekkor a nagyobb darab (kopasz köcsög) belém kötött hogy minek nekem cp hogy ha nem is pippantok. erre leoltottam vmi olyasmivel hogy egy sima cigibol (pall mall-ami ugyancsak ott figyelt a zsebembe) két sodortat lehet kihozni. ekkorra már az arcok eléggé berágtak és azzal fenyegetoztek hogy bevisznek egy kötelezo sárga dobbantásra. megismételtük mégeccer hogy nincs nálunk cumi erre azt kérdezték hogy akkor otthon van-e... na mind1, a végén elengettek mert rájöttek hogy ma belolünk nem lesz ingyérmokk. esku ezek a kamu-pigrok még hülyébbek mint az igazik.
sheep

u.i.: nem minden disznó ami kéken villog.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bigacsiga.blog.hu/api/trackback/id/tr76572797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

drc 2008.07.26. 20:04:40

Arrafelé vigyázni az álrendőrökkel!!! Egy egész banda él a Gellért-hegy és környékének meg "állrendőrködéséből"
süti beállítások módosítása