Bigacsiga

A regi bigacsiga.gg attelepul idovel ide. Addig is ha van torteneted vagy akarmi sztorid amit latnal itt a regi email el meg: bigacsiga kukac goldengate pont hu

Alkohol vs Fű

Szavazás

Miss Kender of Hungary

Friss topikok

Linkblog

Kender

2008.01.30. 20:52 | bigacsiga |

Címkék: kender

Ezen az állandó oldalon pár dolgot olvashatsz kenderről. Egyrészt az internet csudás világából szedett írások, másrészt a Császár meztelen című könyvől gépeltem be pár dolgot. Egyébként a könyvet sok-sok szeretettel ajánlom mindenkinek, nagyrészt ennek köszönhető, hogy immár 7 éve létezik ez a honlap, illetve ennek az elődje.
No akkor lássuk miről olvashatsz itt.

Sztárok mondták
Paul McCartney, Fred Oerther, Abraham Lincoln és Jimmy Carter véleménye a könnyűdrogokról, és annak büntetéséről. Igen szép gondolatok!
tovább

Érdekességek
Itt többek közt olvashatsz William Radolph Hearst-ről, aki Amerika egyik leggazdagabb embereként a harmincas években médiabirodalmán keresztül elérte a kender betiltását és kriminalizálását. Ennek a levét isszuk ma is. Továbbá olyan ínyencségek, hogy hogyan mentette meg az életét a kender George W Bushnak?
tovább

Kísérletek
Sok kísérlet lezajlott már a kenderrel kapcsolatban. Céljuk szinte mindig az volt, hogy annak károsságát bizonyítsák. Például így: "Heath a majmokat egy székbe szíjazta, és 63(!) kolumbiai erõsségû marihuanát lélegeztetett be velük gázmaszkban, mindössze öt perc alatt!!" A tovább után további szaftos részletek és egyéb kisérletek.
tovább

Történelem
A kender rövid története, alkalmazása, hatásai stb.
tovább

Tévhitek
8 legáltalánosabban elterjedt tévhit, és annak cáfolata. "A marihuana a kemény drogok előszobája" Vagy mégsem? Köszönet Karezznak.
tovább


Szintetikus drogok
Sok levelet kaptam még régebben, hogy na és mi a helyzet a szintetikus drogokkal, mit javaslok, mennyit próbáljanak ki először, és a többi. Én nem szeretem a szintetikus drogokat. De azért írtam egy kis útmutatót.
tovább

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bigacsiga.blog.hu/api/trackback/id/tr56318710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása