Bigacsiga

A regi bigacsiga.gg attelepul idovel ide. Addig is ha van torteneted vagy akarmi sztorid amit latnal itt a regi email el meg: bigacsiga kukac goldengate pont hu

Alkohol vs Fű

Szavazás

Miss Kender of Hungary

Friss topikok

Linkblog

Hugi és a sógor

2008.04.13. 18:58 | bigacsiga |

Címkék: tepett tortenetek

az én szárnybontogatásom NoLF és in flame történeteihez hasonló szal azokat leíratlanul felejtem. van annál jobb is. nem tartok kronológiai sorrendet mer minek.
vagy 2 hete, tövig a vizsgaidoszakban +beszéltem a hugom barátjával, hogy szánjunk magunkra és éhezo agysejtjeinkre 1 estét. nagy nehezen sikerült rábeszélnem (-tekerjem? -aha!). befészkelodtünk hát a szobámba kb. fél éjfélkor, székek a gép elé, csákó rábukik aquanoxra, én addig teker. kész van a cumó (lévén hogy nem maradt papírom cigibe raktam, de ez mellékes), ablak kinyit, oridzsi kannabiszos füstölopálca elhejezodik egy virágcserépben társbérlo jelleggel, aztán uccu néki: elkészülni, vigyázz, TUZ, elkészülni...
elnyomtuk szépen, bo kétszemélyes volt a gyermek. aszongya sógor pajtás, nem nagyon érzi, szíjjunk el rája 1 natúrt. miicsodii????? szíjjunk rá el 1 ilyet - nyögtem vissza, és a kezébe nyomtam a vésztartalék fedonevu négyszemélyest. ezzel megvolnánk, qrva hideg van, ablak be. zene föl stb. hát ha már bé van kapcsolva a szekér, jáccunk valamit. elokerült a CATrain címu háború elotti gyöngyszem, ami rosszesetben is megeléxik egy 386-ossal, mind1. szal ez 1 vonatpályaépítgetos állatság, néhány buggal, amiket fölfedezve igen víg lett a kedvünk.
pl.: ha 1 rövid körívvel visszafordítod 270fokban a páját, hogy metsze magát, a vonat ugy közlekedik át rajta, hogy átbújik saját maga alatt:)) // ha csinálsz egy rendes 360 fokos hurkot, a vonat föltekeredik rá, és kvázi több szinten halad a sínek fölött. stb.
a hatáshoz asszem ezen oldal látogatóit ismerve nem kell kommentárt fuznöm.
a következo gyönyöruséget a return to castle wolfenstein végigjátszásának kisérlete okozta hard üzemmódban. képzeloero bekapcs, aztán lehet gondolkodni.
a koronát az estére az tette föl, hogy bejött a hugi szólni a sógornak, hogy másnap korán kelés és már 3 óra. elfordultunk a monitortol és bámultuk a hátunk mögötti sötétséget + a hugom derengo fehérségét, ami sokkal inkább emlékeztetett egy függönyre, mint a hugira. röhögés fertozo üzemmódra kapcsol, sógor is elkezdi, hugi nem értvén jókedvünket, kirohan. röhögés^3.
na jó mára elég. illetve már tegnap elégett, ma szabadságra küldtem a sodrót, és jómagamat is alvásra utasítom.
puszi mkinek, és hagyjatok másnak is.
azzio

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bigacsiga.blog.hu/api/trackback/id/tr85423985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Skap 2008.05.01. 14:48:40

megnyerted a leggyengébb story címet szerintem :D
süti beállítások módosítása